Про матерів Беслана і "колективного Сталіна"

Від усвідомлення глибини морального розпаду суспільства волосся стає дибки. Сталін країні вже не потрібен - поведінковий "механізм Сталін" імплантований у голови самих росіян

У всій цій історії з затриманням матерів Беслана і їх засудженням до обов'язкових робыт у мене волосся дибки стає не від самого факту. До подібного в цій країні вже всі звикли. Волосся дибки у мене стає від думки, що зробив це не особисто Путін.

Ну не Путін хапав цих жінок. Не Путін тримав їх у відділенні. Не Путін засудив до штрафу і робіт. Ні. Звичайні мужики. Місцеві міліціонери. Затримували, тримали. Руки викручували. Засудив місцевий суддя. Всі осетини.

Тобто, розумієте - осетинські мужики затримують і засуджують своїх осетинських жінок, які втратили в школі дітей - у цій же школі, першого вересня - самі, без Путіна. Просто за те, що прийшли не в тих футболках. На місце загибелі своїх дітей. В день загибелі своїх дітей.

Саме від цього усвідомлення глибини морального розпаду суспільства волосся і повзе дибки. Коли сам Сталін безпосередньо країні вже і не потрібен. Коли поведінковий "механізм Сталін" вже імплантований у голови. В тридцять сьомому теж не Сталін особисто розстрілював, а якісь звичайні російські мужики. Чиїсь батьки, чиїсь чоловіки.

А ви все - Путін, Путін...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі