Інформаційну війну Україна програла

В тилу, прямо зі столиці, по українцях луплять крупним калібром російської пропаганди. Безперешкодно зовсім, прямою наводкою

Сенсація, звичайно, неймовірна. Цікаво, що нового можна дізнатися з листування "Інтера"?

Вони і публічно практично нічого не приховують. Одних журналістів там звільняють по дзвінку з Москви. Інші пишуть у Фейсбуці про кровожерливих українців. Та хіба це тільки про "Інтер"?

Послухайте власника "Ньюсван" Мураєва. Або цього, прізвище забув, ведучого радіо "Вести", який на всю Україну славить Януковича і "дружбу народів". І це щодня, нічого ламати не треба.

Ось воно все, у повному відкритому доступі. В кожному телевізорі, радіо країни. Які таємні листування? Хто і як з цим бореться в Україні — ось це таємниця.

На Півдні і Сході — зомбовані проросійські мільйони. Послухайте патріотів, які там живуть. Вони в Україні — як в оточенні

Нам останнім часом так гарно брешуть про якесь телерадіомовлення на окупованій території — навіть я повірив. Поки не поговорив нещодавно з двома бійцями з різних кінців АТО. Вони чують і бачать тільки російське, українського — ні-чо-го, а що говорити про Донецьк, Луганськ, Крим?

А в тилу, прямо зі столиці, по українцях луплять крупним калібром РФ-пропаганди. Безперешкодно зовсім, прямою наводкою. Підсумок: на Півдні і Сході — зомбовані проросійські мільйони. Послухайте патріотів, які там живуть. Вони в Україні — як в оточенні.

Я недавно проїхав кілька областей: нормально, схоже, лише у Дніпровській. Так що в плані інформаційної війни все просрано: "російські танки в Києві". Щоб знати це, листи "Інтера" не потрібні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі