Хресна хода Кремля на Київ

СБУ - червона картка за профнепридатність. Проґавити багатотисячний антиукраїнський марш - це точно зрада

Хресна хода на Київ - очевидна операція Кремля. І ще більш очевидний провал українських спецслужб, і всієї інформаційної політики уряду України.

Ми втратили Крим, тому що всі роки фіктивної "незалежності" в Криму не проводилося української, національної політики. Ми втратили частину Донбасу, тому що влада не знайшла, що сказати жителям Сходу, одурманеним російською пропагандою.

І зараз ми бачимо, що в Україні в умовах війни існує і активно діє П'ята колона з добре підготовлених агентів ФСБ, церковних агентів впливу, і десятків, а може й сотні тисяч людей, просочених великодержавною, шовіністичною, псевдоправославною московською ідеологією.

Ці "віруючі" не вміють думати, не хочуть думати; налаштовані агресивно, і готові на все - "за віру, царя і отєчество".

Москва використовує цих людей, їх почуття проти України. Кремль веде хитру, тонку гру, не миттям так катанням, не військовою силою так ідеологічно руйнуючи українську державність, викорчовуючи острівці свободи і незалежності.

СБУ - червона картка за профнепридатність. Це вам не контрабанду кришувати, не Лісника у власній квартирі завалити, і не цинк із патронами у солдатів на передку відняти. Проґавити багатотисячний антиукраїнський марш - це точно зрада.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі