Українці — бидло. Патріоти — рагулі

Нічний тролейбус на Сихів наповнений людьми з фан-зони після учорашнього матчу збірної. На всіх прапори, розмальовані обличчя, а то й тіла у національні кольори. Всі не сумують, а навпаки — радіють. Причина — алкоголь. Проте не помірна його кількість, а надвелика, яку влили в себе люди.

Першим ознаки життя подає чоловік із шарфом України на шиї. Починає співати гімн. Тролейбус його підтримує. Але гімн затягують, збиваються з ритму. Багато хто плутає та забуває слова.

На "ура" проходить лише кричалка після гімну: "Слава Україні! Смерть ворогам!". Хтось кричить ще й смерть москалям.

Починають затягувати "Ленту за лентою". На середині першого куплету виявляється, шо далі слів ніхто не знає. Починають масово свистіти. Кричать "Україна!".

- Мене задовбала вже та Дойчланд!, - кричить один з чоловіків. - Во як справжні українці вболівають. І ті сноби ніц не вміють. Ні співати, ні бухати!

Двоє хлопців на передньому сидінні дістають цигарки. Закурюють. Ніхто зауваження їм не робить. Бо хлопці починають стрибати на сидіннях із криком: "Хто не скаче той москаль!". Вони свої і їх рухати не можна. Навіть зауваження зробити. І весь тролейбус теж починає дико тупотіти в якійсь передсмертній агонії.

- Херячимо "Червону руту", - кричить ше хтось.

Але слова ніхто не пам'ятає. На "Там під Львівським замком" людей вистачає лише на три куплети. Далі у всіх знову амнезія.

Хтось спльовує на підлогу. Докурені цигарки тушать об сидіння. Лушпиння з соняшникового насіння летить на всі боки.

Мені згадалися португальські, німецькі та данські фани. Жодного конфлікту за весь час спілкування з ними в мене не було. Поводилися вони культурно. Хоч данці і дозволяли собі добряче напитися. Але культура і нормальні людські якості їх не полишали.

Єдиний конфлікт в мене був з німецькими ультрасами. Їх сфотографував коли ті розгортали банер навпроти стадіону. Але писок вони мені не били. Просто попросили не публікувати їх фото ніде. Навіть не примусили стерти з картки пам'яті фотокарточки.

Після поїздки в тому веселому тролейбусі захотілося обгородити Україну колючим дротом. Соромно за таких от людей.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі