Про Савченко і "зраду": країні не вистачить психіатрів

Припиніть вважати Росію єдиним здобувачем перемог, а всі інші країни світу -- жахливими лузерами.

Така шалена кількість коментаторів вважає, що повернення Савченко -- це ‪#‎зрада‬ і повна перемога Путіна, що починаєш розуміти: країні не вистачить психіатрів.

По-перше, повернення Савченко -- це повернення солдата додому. А солдати мають повертатися додому, за будь-яку пропорцію обміну, нехай 1:2 чи 1:10 чи 1:100. Солдати мусять знати, що вони повернуться додому, що вся країна буде цього прагнути і готова буде за це платити.

По-друге, припиніть домішувати сюди політику. У нас і так забагато політики, і не в останню чергу тому замало економіки, культури та інших необхідних для життя речей.

Якщо би в часи Другої Світової весь світ вважав Гітлера непереможним, він би і став таким

По-третє, припиніть вважати Росію єдиним здобувачем перемог, а всі інші країни світу -- жахливими лузерами. Це не відповідає фактам та означає неповагу принаймні до власної країни і власного народу. Якщо би в часи Другої Світової весь світ вважав Гітлера непереможним, він би і став таким.

Підіть полікуйтеся: попрацюйте десь у шпиталі волонтером чи здайте кров, тільки нікому не кажіть про це і не постіть про себе в Інстаграм чи Фейсбук. Може, тоді ви припините вважати свій народ купкою жалюгідних лузерів, Путіна -- "ефективним менеджером" та геніальним стратегом, а Надію Савченко -- передбачливим політиком, яка сама себе ув'язнила заради рейтингу. Полікуйтеся самі, бо психіатрів на вас не вистачить. І коли будете питати, звідки у світі стільки гною, де його джерело, не забудьте подивитися у дзеркало.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі