Вибори у Кривому Розі: з чого починав і як закінчив Янукович пам'ятають усі

Популярною є теза, що, мовляв, "деструктивні сили хочуть зібрати Майдан". Я не знаю, хто хоче що зібрати, але я знаю, що Майдан не можна "зібрати". Він сам збереться, коли накопичиться "критична маса" всього. Ані "печеньки Нуланд", ані фейсбук, ані заклики політиків. Майдан збере беззаконня.

Цікаво, хоч заради пристойності могли влаштувати перерахунок голосів у Кривому Розі? Ну якось могли показати, що їм трохи менше плювати на громадську думку, ніж було за часів Януковича?

Гарант Конституції мовчить. Його можна зрозуміти. Оголосив про ісламську загрозу - її потрібно знайти.

Але є у нас більш серйозна загроза. Загроза порушення норм права і принципів демократії. Те, з чого починав Янукович. Чим він закінчив - пам'ятають усі.

Ці гнилі технології в стилі "я вкинув сотню бюлетенів, всівся на трон - я найрозумніший" закінчуються дестабілізацією політичної системи. Бо вибори, їх легітимність - це єдине, що її робить стійкою. Фальсифікувати вибори після двох Майданів може тільки недалека людина. Підтримувати цю фальсифікацію і покривати на рівні перших осіб держави можуть тільки ідіоти.

Фальсифікувати вибори після двох Майданів може тільки недалека людина

Зараз популярною є теза, що, мовляв, "деструктивні сили хочуть зібрати Майдан". Я не знаю, хто хоче що зібрати, але я знаю, що Майдан не можна "зібрати". Він сам збереться, коли накопичиться "критична маса" всього. Ані "печеньки Нуланд", ані фейсбук, ані заклики політиків. Майдан збере беззаконня.

Пам'ятаєте "Годинник судного дня", який показував загрозу ядерної війни?

Так от, "Годинник Майдану" поки проходить свій шлях до 12ти. І Кривий Ріг посунув стрілку на хвилину вперед.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі