Путін спіймав облизня на саміті G20

Інформація про те, що Україна може стати розмінною монетою у питанні створення антитерористичної коаліції між Заходом та Росією не більше, ніж пропагандистський вкид. Про таке казали й раніше: мовляв Україну розміняли на Іран, або Україна здала якісь території на Донбасі. Значна кількість подібних історій тягнеться з Росії, яка намагається видати бажане за дійсне.

Саміт Великої двадцятки не є зібранням, на якому підписуються документи. Там розмовляють, чують чужу думку та "звіряють годинники" політики. Такого роду зібрання носять подвійний характер. Є публічний і закритий, а також такий, який називається "на полях". Там відбуваються окремі індивідуальні зустрічі, під час яких доносяться певні месиджі.

Інформація про те, що Україна може стати розмінною монетою у питанні створення антитерористичної коаліції не більше, ніж пропагандистський вкид

На нинішньому саміті ми бачили досить красномовні кадри, коли Путін пропонував створити міжнародну антитерористичну коаліцію для боротьби з тероризмом і ми бачили окремі негативні відповіді. А також ізольованого Путіна, з яким, як і під час саміту в Австралії, не особливо хтось хотів спілкуватися. Російські ЗМІ розкрутили історію, що йому подав руку Обама. І що з ним в кулуарах, без особливих церемоній двадцять хвилин спілкувався. Це зайвий доказ того, що ця поїздка для Путіна була неуспішною. І жодних можливостей для того, щоб створити коаліцію на чолі з Росією, отримати не вийшло. Тим паче, розміняти Україну.

Взагалі, інформація про те, що Україна може стати розмінною монетою у питанні створення антитерористичної коаліції між Заходом та Росією не більше, ніж пропагандистський вкид. Про таке казали й раніше: мовляв Україну розміняли на Іран, або Україна здала якісь території на Донбасі. Значна кількість подібних історій тягнеться з Росії, яка намагається видати бажане за дійсне.

Щодо розмов навколо так званої антитерористичної коаліції, то вона не могла бути створена. Бо Росія і Захід мають абсолютно протилежні завдання. Мета Заходу — усунути Башара Асада, провести в Сирії демократичні вибори, створити нову владу на базі тієї опозиції, яка сьогодні розгромлюється Російською Федерацією. І, використовуючи базу нової сирійської влади, нанести удар по ІДІЛу.

У керівництві цієї терористичної організації є колишні громадяни Росії, і знищення ІДІЛу не входить у плани Російської Федерації

План Росії — повністю розгромити опозицію, закріпити владу Асада, або когось із завербованих нею агентів. Тобто створити проросійський режим і віддавати його базу для окремих ударів по ІДІЛу. Але не для повного знищення. Бо в керівництві цієї терористичної організації є колишні громадяни Росії, які налаштовані проросійськи. І знищення ІДІЛу не входить у плани Російської Федерації.

Як бачимо, цілі різні. А як може бути створена коаліція на абсолютно протилежних цілях?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі