Точно знаю, хто не голосуватиме за передачу Ахметову землі навколо ЦУМа

Мене підтримали усі малочисельні фракції Київради у бажанні зняти з порядку денного завтрашнього засідання Київради питання щодо передачі ТОВ "СТОЛИЧНИЙ ЦУМ" земельних ділянок на вул. Богдана Хмельницького, 2 (літ. В) та на вул. Хрещатик, 38/2 (літ. літера Г) у Шевченківському районі м. Києва.


Відповідне питання обговорювалося на Погоджувальній раді, присвяченій узгодженню порядку денного пленарного засідання Київради, що відбудеться завтра 2 квітня 2015 року.


Незважаючи на мою ініціативу – зняти з порядку денного зазначені проекти рішень - остаточне рішення стосовно цих питань так і не було прийняте. Тому чи залишаться вони у порядку денному, залежатиме від того чи зміг Р. Ахметов, якому належить ТОВ "Столичний ЦУМ", переконати більшість Київради проголосувати за ці проекти рішень.


Переконана, що депутати так званої меншості Київради не дадуть жодного голосу ні за один, ні за інший проект рішення.
Персона Р. Ахметова викликає великий негатив серед населення, а особливо серед киян, адже давайте не забувати, що саме його фірми знищили частину одного з улюблених місць киян - Андріївського узвозу, перебудовують ЦУМ, внаслідок чого ще й нівечаться будівлі навколо універмагу, і Київрада зокрема, тощо. Тому для мене не є несподіваною ситуація, коли депутати Київради, які ще недавно були активістами, що захищали Київ від забудов, сьогодні виступають проти передачі одному із забудовників столиці земельних ділянок у центрі Києва.


Ще однією з причин відмови депутатів голосувати за ці проекти рішень є те, що забудовник не виконав взятих на себе зобов'язань: досі не збудоване приміщення-сміттєзбарник, замість того, що було викуплено товариством у Київради; а також забудовник досі не зробив ремонт у приміщеннях Київради, в яких пішли тріщини від будівництва, що ведеться на місці колишнього ЦУМа.


Як відомо, на попередньому пленарному засіданні Київради депутати Київради відмовилися підтримати проекти рішень "Про передачу земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТОЛИЧНИЙ ЦУМ" для експлуатації, обслуговування будівлі з подальшою реконструкцією на вул. Богдана Хмельницького, 2 (літ. В) у Шевченківському районі м. Києва" та "Про поділ земельної ділянки на вул. Хрещатик, 36 у Шевченківському районі м. Києва та передачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТОЛИЧНИЙ ЦУМ" земельної ділянки для обслуговування, експлуатації будівлі з подальшою реконструкцією на вул. Хрещатик, 38/2 (літ. літера Г) у Шевченківському районі м. Києва".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі