Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
28.03.2015

Надія Савченко і політичний трикутник

Всі адекватні люди вже давно зрозуміли, що звинувачення, пред'явлені російськими каральними органами до Надії Савченко надумані й безпідставні, що викрадення української льотчиці – це заздалегідь спланована акція російських спецслужб, що Надя стала заложницею зухвалої, антилюдської гри політиків. Путін використовує її ув'язнення в корисливих і таємних цілях. Та все таємне з часом стає явним. Аналізую останні події.

1. До голодуючої ув'язненої допустили, накінець, українських лікарів,

2. Рідні Надії виразили недовіру "нефаховим" українським лікарям, які після тригодинного обстеження рекомендували хворій при виході з голодування вживати курячий бульйон.... Як це так? Хіба після такого ТРИВАЛОГО голодування можно курячий? Тільки відвар рису!

3. Мати Надії з проханням спасти доньку пише листа до пані Меркель, бо тільки ВОНА має вплив на Путіна.

4. Надію Савченко обстежили російські лікарі в московській лікарні й дійшли висновку, що стан ув'язненої задовільний. "Та хіба можна вірити російським лікарям"?

5. Перший заступник голови Федеральної служби покарань Анатопій Рудий заявив: "Поки що жодних змін немає. Вона то голодує, то не голодує. Зараз вона ніби знову голодує. Якщо ми побачимо, що вона близька до якихось серйозних змін здоров'я, то одразу ж будемо перевозити у цивільний медичний заклад, щоб там їй надати додатковий медичний супровід".

В путінській Росії нічого не запланованого заздалегідь не відбувається. Не здивуюся, якщо й російські лікарі не зможуть вивести Надію з стану голодування, як колись українські - "не здатні" були вилікувати Юлю Тимошенко, про що завжди говорив її адвокат - партійний звязковий Власенко (тільки наївний міг думати, що ініциатором ув'язнення Тимошенко був не Путін). Тож цілком можливо, що Меркель направить і до Надії Савченко німецьких лікарів. Цікаво, що і в справі Савченко проглядається той же політичний трикутник – Меркель, Путін, Тимошенко.

Прогнозований епілог: Путін до дня Перемоги жестом доброї волі звільняє, на прохання Меркель, українську льотчицю... Та, навіть, якщо Савченко, як депутата Європарламенту, не запросять, чи вона відмовиться прийняти участь поряд з Президентом Росії та Канцлером Німеччини в церемонії покладання 10 травня квітів на могилу Невідомого солдата, все одно Путін і Меркель виглядатимуть переможцями. Особливо Путін. Бо після присутності на святі Перемоги лідерів трьох ядерних держав – Китаю, Індії, Північної Кореї, Президент США Обама повинен запастися памперсами, а Україна – підкоритися "старшому братові", інакше мачо Путін поступить з нею так, як Тарас Бульба - з молодшим сином в пропагандистському, антигоголевському фільмі режисера-комуніста Бортко...Затурканий антиукраїнською пропагандою ройський совок вже майже стовідсотково буде готовий посьорбати дармову юшку з українських линів, виловлених в заплавах Дніпра..

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі