Кличко має озвучити адреси кіосків "соціального" хліба

Прошу Віталія Кличка повідомити адреси, за якими будуть встановлені анонсовані мером 50 кіосків з продажу соціальних сортів хліба.


Відповідний депутатський запит озвучила на засіданні Київради.


По-перше, оприлюднення поадресного переліку кіосків з реалізації соціальних сортів хліба, сприятиме їх популяризації та стане у нагоді киянам. По-друге, прошу роз'яснити чи соціальні сорти хліба будуть реалізовуватися у вже існуючих МАФах чи місто додатково поставить 50 кіосків. По-третє, вразі якщо для продажу соціальних сортів хліба будуть встановлені нові кіоски, мер повинен оприлюднити інформацію чи на конкурентних засадах будуть встановлені ці кіоски та чи буде враховано, що київська громада, як правило проти встановлення додаткових МАФів.


Нагадаю, як заявив мер Києва до кінця березня у столиці працюватиме 50 кіосків з продажу соціальних сортів хліба. У лютому "Київхліб" відкрив 2 павільйони торговельної мережі з продажу соціальних сортів хліба в столиці на вул. Драйзера, 8 та проспекті Маяковського, 26, де "соціальний" хліб обіцяють продавати за нижчою ціною.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі