Tima.Ukraine
Людина нібито не літає... А крила має. А крила має!
15.01.2015

Процес купівлі нерухомості на території королівства Іспанія

Процес купівлі

Процес купівлі нерухомості в Іспанії, починається з вибору того чи іншого об'єкта нерухомості.

Як правило, наші клієнти (покупці), у своїй попередній заявці на підбір нерухомості, обумовлюють всі свої побажання і вимоги до об'єкта нерухомості.

Менеджери нашої компанії, ретельно, з урахуванням основних умов і побажань наших клієнтів, здійснюють підбір об'єктів нерухомості, які узгоджуються, перед їх приїздом.

Консультації

У процесі дистанційного спілкування з нашими клієнтами (покупцями), ми проводимо докладні консультації з усіх виникаючих додаткових питань.

По приїзду в Іспанію, для своїх клієнтів, ми здійснюємо трансфер в аеропорту і при необхідності, допомагаємо з розміщенням (готель або апартаменти, на розсуд нашого гостя).

На практиці, огляд об'єктів нерухомості, займає 3-4 дні, після чого, клієнт - покупець визначається з вибором того чи іншого об'єкта.

Після остаточного вибору об'єкта нерухомості, між клієнтом - покупцем і компанією "SpainHomes", підписується договір про надання послуг, а також, вноситься резерв, у розмірі 10% від вартості обраного об'єкта нерухомості (як правило, строком на два місяці для завершення угоди купівлі- продажу).

Після підписання Договору та внесення резерву, клієнт покупець нерухомості в Іспанії, у супроводі менеджера нашої компанії "SpainHomes", відкриває в банку рахунок (дана процедура займає 30 хвилин).

Маючи розрахунковий рахунок в іспанському банку, покупець у супроводі менеджера компанії "SpainHomes", подає до органів місцевої поліції пакет документів на отримання номера іноземця - NIE - єдиний номер платника податків (без якого неможливе проведення операції з нерухомістю на території Іспанії). Термін видачі даного документа, з моменту подачі, становить 5 робочих днів (при необхідності, дану процедуру можна прискорити).

У випадку, якщо у клієнта - покупця є на руках повна сума для проведення угоди, після отримання NIE, протягом 3-4 робочих днів можна здійснити підписання договору купівлі-продажу. Але це швидше відноситься до малобюджетним об'єктам нерухомості - низької вартості. В Іспанії угоди з нерухомістю підписуються та завіряються нотаріусом, після чого, нотаріус відправляє всі документи до реєстраційних органів. Можна ознайомитися з витратами на купівлю та оформлення.

Якщо покупець не має повної суми для проведення угоди (що є природним при першому візиті до Іспанії), то повертаючись в країну, резидентом якої він є, і обов'язково зі свого банківського рахунку, переводить необхідну суму для оплати операції з нерухомістю на свій рахунок в Іспанії.

Детальну консультацію щодо процедури оплати грошових коштів з особистого банківського рахунку з країни, резидентом якої є покупець, на особистий банківський рахунок на території Іспанії, ви можете отримати у нашого менеджера - консультанта.

Після переказу покупцем грошових коштів на свій особистий рахунок в Іспанії, необхідних для проведення угоди, узгоджується дата підписання Договору купівлі-продажу. У узгоджену дату, клієнт - покупець приїжджає на підписання Договору та отримання ключів від придбаного у власність, об'єкта нерухомості.

Менеджери та консультанти компанії "SpainHomes", дадуть юридично грамотні відповіді, на всі ваші додаткові питання, які можуть виникнути, на різних етапах проведення угоди.

"SpainHomes" - це надійний партнер на ринку нерухомості Іспанії в різних сегментах;

- Найкраще ціноутворення на продавану нерухомість;

- Кваліфікований персонал;

- Гарантія вашої конфіденційності.

Джерело: spainhomes.es

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі