Марія Турчин
Народилася на лівому березі Золотої Липи. Живу на правому, за сто метрів від течії. Підсумки життя - перейшла з одного берега на другий.
13.01.2015

Відкрите звернення до Президента

Відкрите звернення
Української Національної Консервативної партії
до президента України Петра Порошенка

Пане Порошенко. Вже неозброєним оком видно, що всі ваші загравання з російським агресором і російськими терористами вкотре провалились. Вам і вашій групі неодноразово пояснювали, що з агресором загравати не можна. Але ви знову вирішили наступити на ті ж самі граблі. Всі ваші мирні переговори російські терористи по наказу Путіна зливають в унітаз. Ви ж розумієте, що завдяки вашому "перемир'ю" Путіну вдалось накопичити величезні сили і військову техніку в Лугандонії і на інших напрямках. Зараз в районі донецького аеропорту починається їхній наступ.
Те, що сталося, що був оточений донецький аеропорт, і відрізана дорога до нього — це результат ваших зрадницьких дій і дій міністра оборони, начальника Генштабу та інших посадових осіб. Це результат ваших підкилимних ігор і дитячої секретності. Саме ви не підготували український народ і державу до відсічі російському агресору. Ви повинні чітко розуміти, що Путін, і це давно зрозуміло, буде наступати на Україну і вести війну, щоб захопити всю територію нашої держави.
Чи усвідомлюєте ви, що з вами зроблять українські громадяни, якщо зараз буде прорвано оборону і російські загарбники вийдуть на нові рубежі. Тоді вам краще всього негайно подати у відставку і втекти з України разом із сім'єю, прихопивши з собою Кличка, керівництво БПП, УДАРу, Яценюка, Турчинова і Гройсмана. Тому що якщо ви не підете у відставку та не встигнете втекти, то в такому випадку ви будете заздрити долі Януковича.
Часу майже не залишилось. Припиніть бігати по закордонам і базікати на зустрічах з іноземцями, все одно вони вам нічим не допоможуть, тому що з загарбником треба воювати самому, а не сподіватися на зовнішню допомогу. Як верховний головнокомандувач, ви повинні очолити бойову операцію проти російського агресора та його терористів. В протилежному випадку український народ відправить вас на звалище історії зі всім вашим оточенням.
Слава Україні! Героям слава!
Слава нації! Смерть ворогам!
Голова Української Національної Консервативної партії Олег Соскін

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі