Хто гідний увійти до Верховної ради?

Гірко спостерігати за прагненням регіоналів оставатися во влади. Люди, повністю втратили довіру виборців, роблять все, щоб залишитися біля годівниці влади і мати парасольку недоторканності - депутатський мандат.
Вони що не розуміють, що їх час минув? Пішло безповоротно. Беріть лопати і йдіть країну відновлювати, так і хочеться сказати бачачи знайомі прізвища кандидатів.
Представляти наші інтереси мають люди, які дійсно показали себе борцями і захисниками України. Наприклад, такий як Валентин Лихоліт. А чому ні? Патріот, пройшов Афганську війну і зараз захищає нашу країну. Саме він керував "айдарівцамі", коли вони звільняли Щастя від сепаратистів. Саме він, отримавши поранення в бою за Металіст повернувся в своїм побратимам, як тільки лікарі поставили його на ноги. Хіба це негідно нашої поваги і довіри? Однозначно так!
Навіщо нам черговий кнопкодав, який буде збільшувати свій добробут, проштовхувати СВОЇ, а не наші інтереси? Так, нам, виборцям будуть розповідати красиві програми, які кандидати будуть реалізовувати, потрапивши у владу. Але хто їм заважав це робити раніше? Влаштовуватимуть концерти, розносити продуктові набори і купу різного агітаційного папіру. Чи потрібні нам пережитки минулого?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі