3D виставка живопису у Мармеладі

24.09.2014 року , потрапивши в ТРЦ "Мармелад" , піднявшись на перший поверх , я зайшла в приміщення у якому проходила 3D виставка живопису організатором якої є об'єднанняWallStreet.Wallstreet- це компанія молодих, креативних людей ,які об'єднали свої таланти ,і як результат було створено першу у Європі 3D виставку аналоги якої є тільки в Азії. На даній виставці я побачила настінний живопис 3Dзображень і 3D графіті на будь-який смак.

При вході на виставку мене зустрів із посмішкою один із організаторів даного проекту,залишивши приємний відтінок настрою у моїй пам'яті. Увійшовши в залу виставки я миттєво потрапила в дивовижний світ 3D графіки, яка була скрізь на стінах та посеред зали . Побачивши картини я немов потрапила в світ художників, які своїм талантом передають реальність відображеного. Наприклад , першим мною побаченим зображенням було зображення динозавра , який вириваючись із густого лісу, прямує кудись вперед. Реальність даної картини не можливо передати просто словами її потрібно побачити.

Оглянувшись на право від картини з машиною, я побачила надзвичайно реалістичний тунель метро. Глянувши на дане зображення мені здалося ніби я знаходжуся у цьому тунелі, а потяг їде мені на зустріч.

Згодом я поглянула на картину, де зображена трагедія славнозвісного Титаніка. Я не змогла втримати свої емоції перед надзвичайно реалістичною людиною ,яка вистрибуючи з картини просила допомоги.

Не встигнувши оговтатись від побаченого я , неначе , потрапляю в фільм і опиняюся в банку , де спостерігаю картину пограбування. Дана картина передає через себе весь свій драйв та захоплення. На мить здається,що ти сам є учасником цього дійства.

Роблячи перерву між картинами хочу розповісти вам про південну стіну ,вище зазначеної виставки, де розміщено три види графіті. Вони відрізняються один від одного своєю тематикою. Мій погляд падає на зображення неймовірно красивої дівчини по центру стіни , з ліва від дівчини зображено заспокоюючий відтінок неординарного мислення автора, з права показані графіті нічного клубу, у який можна перенестися у своїх думках.

Повернувшись до картин я побачила пейзаж на якому зображене маленьке містечко де панує зима, гілки калини з прекрасними снігурами, глибока річка,яку перетинає стійкий міст до села, палкі, затишні вогники домівок у містечку точно передають зимовий настрій.

Найбільшу увагу до себе привертає картина виконана у синьо-жовтих тонах, на якій зображена Україна.

Далі за зображенням України я потрапляю в Париж. Дивовижні краєвиди, залізна дорога, старовинний міст і десь в далі видніється Ейфелева вежа – більше нічого не потрібно для створення правильного враження про Париж.

Оглянувшись ліворуч від картини наповненої французькими нотками , я немов, присіла за шахматний стіл і відчула погляд свого суперника, стою і бачу перед собою реальну людину,яка збирається зробити свій хід і поставити "мат".

На картині про осінь яскраво показано алею парку в якій жовто-рожеві барви та проливний дощ підкреслюють красу осені. Ця картина зараз найкраще відображає настрій погоди за вікном. Дивлячись на неї мені стає затишно та спокійно.

Поглянувши на наступну картину , я опинилася за трибунами стадіону, а на арені кориди злий бик біжить до червоної свити. У моїй уяві постають картини із подальшим розвитком подій, чую захоплені вигуки глядачів і відчуваю усю ту атмосферу на собі.

На першому місці кожного українця є патріотизм. Дане зображення переносить мене далеко в історію, де наші козаки п'ють самогон та їдять сало десь в полі.

Заключною картиною моєї подорожі стало зображення втечі в'язня ,який за допомогою своєї сили та кувалди розбив стіну в'язниці . від побаченого не вистачає дихання. Преді мною справді стоїть реальна людина із небезпечним поглядом.

Я потрапила в атмосферу спокійного та нічим не зобов'язуючого інтер'єру даного залу, в якому лунала тиха, розслаблююча музика, а м'ягкі крісла беззаперечно доповнювали кімнату творчим та затишним настроєм .

Кожен бажаючий може зробити фантастичні та оригінальні знімки. Вище згаданий співорганізатор проявив неймовірну ввічливість та турботу, запропонувавши по фотографувати мене на фоні описаних мною картин.

Мої відвідини виставки завершилися приємною бесідою із двома з організаторів проекту.

Виставка залишила в моєму серці приємні нотки, які ще довгий час будуть іскритися в моїх спогадах.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі