В метро знімати фото і відео дозволено

Заборона на відео та фотозйомку в метро стосується тільки професійної відео та фотоапаратури. Знімати на мобільні телефони ніхто не забороняв. Про це повідомила НМПУ за даними метрополітену Києва.

Знімати мобільними телефонами та фотокамерами у метро ніхто заборонити не може. Головною причиною обмеження називають необхідність вносити зміни до графіку роботи співробітників метрополітену, які б могли супроводжувати журналістів, організовувати зустрічі з машиністами, робітниками метрополітену, зйомки у депо та бомбосховищах. Знову таки, якщо журналіст хоче знімати на станції метрополітену, то йому це теж ніхто не заборонятиме, лише просять звернутися до прес-служби метрополітену зазделегідь. Навіть телефон дають 044 2384425. Перс-служба обіцяє попередити міліцію та чергового станції, які будуть у цей час на платформі, щоб не виникало проблем для роботи журналістів (Читай: Шоб не забрали журналістів до каталажки).

Добре би було, щоб і цю інфу, як і інфу про заборону зйомки в метро прочитали працівники метрополітену та міліціянти, бо братимуть молодь з мобільними "до вияснєнія"...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі