Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
10.08.2014
5

Ляшко - як Ленін.

Вчора почув на телеканалі інтерв'ю радикала Олега Ляшка й краще зрозумів, чому Леніну вдалося посіяти в Царській імперії заздрість і невігластво, яке й сьогодні домінує в Росії. Передаю своїми словами смисл почутого:

- Понаїхало з Донбасу переселенців. Серед них здорові мужики, які дозволили терористам безчинствувати, а самі повтікали. Тепер хлопці із західних областей гинуть за Україну, а вони тут кайфують. Мобілізувати всіх через військомати і направити в зону АТО! Нехай окопи риють чи відстрілюють з автоматів терористів.

- Олігарх Коломойський зумів утримати Дніпропетровщину від розгулу сепаратизму, за це йому подяка. Але наживається на продажі по завишеним цінам бронежилетів, пального,.. Притягти до відповідальності! І не тільки його!

- Влада ввела військовий податок 1,5% від зарплати з кожного працюючого. А ще виділятиме з державного бюджету мільярди на відбудову зруйнованої інфраструктури Сходу. А чому не здерти на це кошти з олігархів, які роками грабували народ і державу? Та й мешканці Донецьклої і Луганської областей нехай поживуть без газу, доріг, мостів,.., щоб зрозуміли, що самі натворили своєю любов'ю до Путіна, Симоненка, Єфремова, Януковича, ...

- Прокурори, судді відсиджуються в тилу, займаються хабарництвом, покривають сепаратистів,.. А в зоні АТО їх не видно, захищати державу від російських найманців – зась...

Проаналізував почуте. Говорить Ляшко палко, дохідчиво, правдиво. Ніби він і не депутат ВР, а тільки кандидат. Зрозумів, що подібну "палкість" я вже чув від "Воїна світла", від чого її рейтинг ріс, мов на дріжжах... Осянило!. Це ж за роки перебування в "Батьківщині" Ляшко, як губка, ввібрав від Юлі Володимірівни найпотребніше для політика – піар. І чим більше він нездійснений, тим "електорат" надійніше його ковтає..

Згадав і вислів Ніцше, що "найнебезпечніша брехня – це трохи викривлена правда".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі