Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
07.07.2014
2

А що сталося з першою леді України?

Два слова… Всього два слова, але між ними, як межи двома крутими берегами бездонного урвища, – величезне провалля. Провалля, котре є очевидним у різноманітних аспектах для кожної тверезо думаючої людини. А причиною цього провалля, цієї безодні між двома ступенями розвитку тих чи інших людських індивідуумів що може бути? Не напружуйтеся і не старайтеся знайти якусь одну причину, адже їх може бути безліч, бо людство є дуже складним механізмом зі своїми законами еволюції, які, в свою чергу, укладаються Всевишнім та потім реалізуються на землі, де всі Homosapiens хоч і рухаються в одному просторі, але на різних суспільних висотах.

Та у нашому конкретному випадку причина є достатньо банальною. Ця причина – тількиодна буква, одна - однісінька: и або е. Але після зміни однієї літери на іншу відбувається нечувана метаморфоза. В результаті виходить з одного боку (берега, ступеня) на певній висоті колишня радянська та російська співачка Зикіна, а з другого на іншій висоті – перша ледіУкраїни, правда теж колишня, Зекіна. І та, і та – дуже відомі жінки, але прірва між ними – величезна.

А далі міркуйте самі про причини виникнення провалля, про закони розвитку людства, про розуміння (нерозуміння) тими чи іншими людьми суспільних процесів, про їхню відповідальність, врешті решт, за свої дії, слова, вчинки.

До речі, а що сталося з колишньою першою леді України? Раніше вона регулярно з'являлася на людях, цікаво висловлювалася на різні теми, а заразїї ніхто не бачить.

Може вона подалася в Росію до свого проффесора – її законного чоловіка? Йдеться про зрадника України Януковича, який обдурив та обікрав український народ, створив бандитсько - зеківський внутрішньоокупаційний режим України з центром у Межигір'ї, чим спричинив Другий, Європейський Майдан (Перший, Помаранчевий Майдан теж стався "завдяки" йому), і наказав стріляти у мирних протестувальників (під час Першого Майдану він також хотів застосувати зброю проти свого народу), що мало наслідком загибель Героїв Небесної Сотні, та втік, боячись суду за свої злочини, до свого покровителя Путіна в Росію. Туди йому й дорога. Яке їхало, таке й здибало!

Хоча їхати воно почало, спершу – по головах всіх українців, а вже потім – на схід (саме за сприяння Москви), завдяки ще одному великому любителю путінського лакея Кобзона і Росії Кучмі, який свого часу призначив Януковича Прем'єр - міністром України та бачив його майбутнім Президентом України. Мабуть за ці "заслуги" Кучма тепер і представляє Україну на переговорах з Росією (вона сама "заварила кашу" в нашому домі, закидає зі своєї території до нас бойовиків разом з сучасним озброєнням при сприянні армії, авіації, флоту, ГРУ, російських прикордонників та ФСБ, а тепер вдає з себе "миротворця"), ОБСЄ і терористами (?!) щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Чомусь нова українська влада вже забула про вбивство Георгія Гонгадзе та "плівки" майора Мельниченка, з яких випливає причетність (в тій чи іншій мірі) до його смерті Кучми і "видатного спеціаліста" у сфері національної безпеки та оборони України Володимира Литвина. Також у згаданих "плівках" чомусь остаточно не виясняється українськими компетентними органами російський слід через нюанси фахової підготовки Мельниченка, пов'язані з Москвою. Може все цеу нас відбувається тому, що в багатьох людців їхній життєвий, професійний шлях в Україні все одно поєднаний зі шляхом до Росії, незважаючи на те, що вона є агресором, державою - терористом та окупантом української землі?!

Тоді туди, в Росію, має бути дорога всім подібним типам, котрі і зараз хочуть "россійского благодєнствія", всім проросійським негідникам, всьому проффесорському оточенню, близькому (родинному) і не зовсім, та всім зеківсько - проффесорським поплічникам, котрі потурали, сприяли "бєзпрєдєлу" свого пахана, здавали Україну Росії оптом і в роздріб, розхитували ситуацію в південних та східних областях України, які підтримали російську окупацію нашого Криму і російську карально - терористичну спецоперацію на Донбасі. В Росії неосвоєних просторів вистачає "от Москви до самих до окраін". Там їх всіх чекає "рай на землі".

Українському народу у своєму рідному домі не потрібна всяка нечисть у вигляді агентів Росії, зрадників, бандитів - терористів, сепаратистів та інших люмпенів. Всім їм наша влада разом з нашими людьми – патріотами України має влаштувати "коридори щастя" на схід, в "зємлю обєтованную". Хай Росія забирає їх собі, бо таким там і місце.

Їдьте, йдіть, повзіть до своїх однодумців – ординських нащадків, великодержавних шовіністів на чолі з вашим нєнаглядним кагєбістскім нєдорослєм, вірним послідовником тиранів Сталіна та Гітлера, хозяіном всія Россіі, псевдоімператором чи псевдоцарем (хрєн рєдькі нє слащє) Путіним. Україна після вашого від'їзду до Московщини зітхне з полегшенням та на повну силу заходиться будувати гідну країну (не буде кому заважати всередині) за західними стандартами для заможного життя українського народу у вільному, демократичному, європейському і євроатлантичному просторі розвинутих, правових, у абсолютній більшості дружніх нашій Батьківщині (на відміну від ворожої Росії), держав.

Слід зазначити, що "коридори щастя" повинні бути відкриті тільки для тих, хто не воював за путінським наказом зі зброєю в руках проти української державності та територіальної цілісності на користь Росії, у кого на руках немає крові наших громадян (військовиків, правоохоронців чи цивільних). Всі інші разом зі своїми посібниками, як вороги України, мають знищуватися до тла, без жодних сентиментів, всіма наявними силами, задіяними в антитерористичній операції (АТО) на Донбасі, без будь - яких перерв у вигляді одностороннього тимчасового припинення вогню українською владою. Перемир'я, нав'язувані окремими агентами Росії в Європі (до речі, чому Україна відмовилася від женевського чотирьохстороннього формату переговорів за участю ЄС і США, а вибрала інший чотирьохсторонній формат, де три (Росія + Франція + Німеччина) фактично грають проти одного, тобто проти нас?), тільки деморалізують особовий склад сил АТО (так само деморалізують військовиків дивні "нові", зокрема "мєнтовські", кадрові призначення у силових відомствах або збереження старих – корумпованих) і працюють на користь терористів. Крім того, перерви у проведенні АТО не сприймаються українським людом. Ця операція має припинитися тільки після повної перемоги над ворогом або його здачі у полон силам АТО. Тому влада, що постала після Українського Євромайдану та Революції Гідності завдяки перемозі свого народу над зеківським режимом, зобов'язана рахуватися з позицією цього ж народу. Янукович нею знехтував і змушений був рятуватися втечею до Росії.

А тим українським патріотам, саме патріотам, котрі волею долі ще раніше опинилися та живуть на території одного з багатьох колишніх золотоординських улусів Моксель – Московщини – Росії і прагнуть єднання зі своєю материнською землею, Україна, їхня Батьківщина - мати, має допомогти створити Українську Народну Республіку та всіма засобами допомагати їй стати на ноги. Адже в Росії проживає багатомільйонна українська громада, в т. ч. на загарбаних Московщиною етнічних українських землях.

Україна повинна дбати про своїх вірних синів і доньок у всьому світі, в першу чергу у себе вдома (Донбас був, є і буде українським, а Крим буде повернуто Україні) та в державах – наших сусідах. Тільки так з часом Україна постане від Сяну до Дону!

Слава Україні! Героям слава!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі