Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
20.06.2014

Допоміг зв'язати Десну із Черніговом

Завдяки моїм зверненням, відновив своє курсування автобус Київ-смт.Гончарівське (через смт. Десна) та легальні автобусні маршрути Десна-Київ.

Таким чином була частково вирішена транспортна проблема мешканців Задесіння (лівий берег Десни в межах Вишгородського району Київської області та Козелецького району Чернігівської області).

На жаль, до розроблення розкладу руху автобусів Десна-Київ підійшли формально, не врахувавши розклад руху інших автобусів. Відтак, останній автобус по маршруту Десна-Київ відходить за 10 хвилин до прибуття автобусу Чернігів-Десна, що унеможливлює пересадку з одного маршруту на інший.

Тому я повторно звернувся до Чернігівської ОДА та Козелецької РДА з проханням підлаштувати розклад руху автобусів так, щоб люди могли пересідати з одного рейсу на інший (з рейсу Чернігів-Десна на рейс Десна-Київ), що є не лише додатковою зручністю для людей, а й вочевидь комерційно вигідно для комерційників.

Довідка: Легальні рейсові автобуси Десна-Чернігів починаючи з літа 2013 року регулярно відміняються під різними приводами, а пасажири вимушені користуватись нелегальними маршрутками, які здійснюють перевезення з порушенням чинного законодавства.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі