Зрадивший двічі, зрадить і в трет'є !

Коли я пишу про "П жити по-новому" Порошенко, то мені одразу чомусь закидають, що я агітую ЗА Тимошенко ...

Для мене це якось не зрозуміло. Я не агітатор, і не агітую когось ЗА, Мені подобається програми та дії більшості про-Українських кандидатів в президенти України. Вибір і для мене завеликий.

Але я категорично проти залишення в Українській владі олігархів та їх ставлеників. Досить з нас януковичів ... Наступною може бути все не Небесна Сотня, а Тисяча. Думайте люди ! ДУМАЙТЕ !, а не вірте тим "рейтингам", які куплені олігархами, і просто брешуть вам, щоб олігархи та бандити і надалі "керували" в Україні.

Звідки у людей така раптова "любов" до Порошенко ? На підставі чого це любовне почуття раптом виникло ? Чи може не знали, а може і забули ким він був ... коли та в чиїх компаніях "відпочівав" ?

"нові обличчя в політику !, нові обличчя !... " - збуджено та радісно скандувало вже нове "общество, отказываясь от старих корумнірованых политиков" ... Тому напевно і був високій рейтінг у нового обличчя Порошенко , яке як не крути, але всеж нове тепер у нього лице ... після заміни всіх його попередніх лиць.

Люди, будьте пильні та розсудливі. Розумними та по можливості мудрими ... Не ведіться на солодкі обіцянки і брехню олігархів. Головна мета олігарха лише гроші. Українці, повстанці Майдану боролись за те, щоб олігархи відійшли назавжди від керування країною, а не за те, щоб знов олігархи захопили та очолили владу в Україні !

Дати другий шанс людині, яка вас зрадила - це, напевно, те ж саме, що і дати другу кулю тому, хто з першого разу, у вас не влучив ...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі