Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
12.05.2014

Вимагаю розслідувати письменницьку діяльність Януковича з мультигонорарами

Звернувся до Генпрокуратури з проханням з'ясувати, за яку зі своїх книг Віктор Янукович отримав гонорар у розмірі 15,5 млн. грн. та чи не є цей гонорар насправді хабарем або "відкатом".

Така неймовірна сума гонорару - це ляпас українським митцям. Навряд хтось колись за історію України отримував такі величезні гроші за написання книжки, включно з найвідомішими і найтиражнішими бестселерами. Я переконаний, що гонорар у сумі 15,5 млн. грн.., про які Янукович зазначив у декларації про доходи - це був звичайнісінький "відкат" або хабар. Українці повинні знати всю правду про Януковича та всі "золоті батони" в його комірчинах. Тому держава має розслідувати цю справу і з'ясувати хто і чому дав екс-президенту України цей хабар. А також розслідувати діяльність ТОВ "Друкарня "Новий світ" у зв'язку із цією виплатою.

Як відомо, згідно з декларацією, у 2012 році президентові України від ТОВ "Друкарня "Новий світ" виплачено авторську винагороду в сумі 15 млн. 551 тис. грн.. відповідно до умов видавничого договору, укладеного у 2011 році.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі