Основа опору: попередити зраду

Пока Схід просинається і, нарешті, починає показувати, що його не нагнути, контрреволюція відбувається в самій державі. І вона складається з трьох пунктів:

1) Найголовніше - поповзли слухи про форумування про-Медвечуцької більшості разом з Тимошенко. Разом з випливанням Медведчуку в Криму це стає все більш реальним. Тим не менш, слід чітко розуміти, що потрібно Медведчуку і що потрібно Тимошенко. Тимошенко і Медведчук - це дві протилежні людини. Тимошенко може й погодиться на істнування України як певного буфера, але Медведчук забажає виключно її входження в склад РФ або перетворення її на Білорусь.

Через це першочерговим завданням має бути початок тиску на Медведчука та його компанію. Як і на Тимошенко та її кампанію. А саме - не менш сильні акції, як це було за часів Майдану. І навіть з коктейлями Молотова під воротами їх домівок.

2) Яценюк хоче провести "опитування". Це опитування не має відбутися. Взагалі не має відбутися. Або має бути зірване. Поступки терористам - перший крок до негідності. Треба всіляко "відмовляти" від цього Яценюка та тих, хто підтримує подібне "опитування". Нам не потрібні дурні опитування, нам потрібна виключно спецоперація по звільненню заручників.

3) Знову хтось кличе на Майдан, кричучи про "все злили". Шановні, зливають тільки тих, хто хоче бути злиттим. Сьогодні под Краматорськом та Червоноармійськом патріоти внищили кілька блокпостів. Ось це - реальна дія, а не танцюльки на Майдані. А крики "тепер без пісень, теперь - реальна дія" - це все окозамилювання та дурість. Штурм ВР? Застреліться, ідіоти, краще самі.

І останнє. Зараз ми бачему ту саму люстрацію, про яку чекали. Зараз наша міліція, наші солдати, наше СБУ, наші люди - всі проходять люстрацію бажанням жити в новій міцній країні. Хто не бажає цього - поглинається і знищується. Хто бажає - починає робити гарну справу, очищаючи власний дім від ворога - потім він так і очистить країну від ворога. На виході ми зможемо очиститися від всього того, що нам заважало ,від всього того, що діяло проти нас. Природнім шляхом.

Революція триває, і війна - теж революція.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі