Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
01.05.2014
1

Незатопляєме "Хамове плем'я".

Пригадую, як герой "Записок самашедшего" Ліни Костенко, вдивляючись в подіум Майдану-2004, на якому навколо Ющенка тіснилися в помаранчевій атрибутиці спритні політики, дійшов висновку, що "пішло вгору "Хамове плем'я". Він зрозумів, що "плем'я", яке пограбувало державу і народ за правління екс-радянських функціонерів Кравчука і Кучми, пішло вгору. Так і сталось. Бандократи лишили основних повноважень недоотруєного Ющенка, обраного народом (не мафією!) Президентом, та повністю на виборах-2006 і 2007 окупували Верховну Раду по партійним спискам. Майдан зрадили, патріота Ющенка на догоду Путіну зацькували, поділили Україну на Схід-Захід, щоб дограбувати "до основанья". Це олігархічні об'єднання БЮТ, ПР, КПУ.

В унісон з ними творили чорну справу морозівці і литвинівці, які "зтушкувалися" з Партією регіонів, щоб в 2010 році наділити новообраного президента-хама повноваженнями Пахана. Юридичне обгрунтування всевладдя, яке б'ютівець Портнов готував для Тимошенко, згодилось Януковичу. "Хамове плем'я" зробило все, щоб у другий тур президентських виборів-2010 потрапили "два чоботи одної пари", які навічно заплямували себе, підписавши холуйські газові угоди - 2009 та 2010, результатом яких стала анексія Криму північним агресором.

Прийнявши в листопаді 2011 року антинародний виборчий закон (за – 366!), парламентська мафія на виборах-2012 забезпечила депутатство і собі, і своїм висуванцям. Грабування та зрада країни набрали немислимих масштабів. Євромайдан вніс поправки, та "хамове плем'я" знову пішло вгору. Знову злякалися волі громадян, знову виконують забаганки Путіна – посадити в президентське чи прем'єрське крісло проімперських аферистів, які здадуть Україну з потрохами. Громадяни це розуміють, тому й хочуть обрати президентом політика, якому довіряють. І знову мафія на диби!

24 квітня почув виступ Яценюка у Верховній Раді з пропозицією термінових змін до Конституції. Знову, як і в 2004 році, "хамове плем'я" хоче поспіхом позбавити обраного народом президента навіть тих повноважень, що були в Ющенка, перетворивши Президента в весільного генерала, щоб безпідставно звинувачувати його у всіх негараздах, як свого часу корумповані б'ютівці та регіонали звинувачували українця Віктора.Ющенка... Відчувається організуюча і направляюча роль Медведчука, Тимошенко, Турчинова. Можливо - ще продажних Симоненка, Мороза, Литвина, яка чітко проявилась ще в 2004 році. Безперечно – за ними Кремль...

Найбільше мене турбує, що після обрання президента "хамове плем'я" зробить все, щоб прем'єрське крісло досталось Тимошенко. Згадайте, як кучно депутати підтримали її в 2005 році (за – 377!), як одностадно звільнили з харківської лікарні та знову закрили всі кримінальні справи (Піскун, Портнов, Онопенко – одного поля ягоди). Цього хоче "Батьківщина", ПР, КПУ. Звичайно, що й Путін. Тоді дійсно - "пропало всьо!".

До речі. Парламентське "хамове плем'я" має запасний варіант: президентські вибори визнають недійсними, тому терміново обирають президента у Верховній Раді, а для "стабілізації" настроїв громадян продовжують свій термін до 2017 року. Все це відбудеться при підтримці провладних бандитів, незадоволених Майданом, яких в столиці не менше, ніж у Донбасі. Рецидивістам і "тітушкам" видадуть балаклави і зброю, а російські диверсанти заздалегідь завезені в столицю. Не виключено, що частина з них укорінилась серед майданівців. Ждуть сигналу.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі