Василь Коряк
громадський активіст, екс-мер міста Лубни на Полтавщині. До мерства 28 років працював слідчим міліції, з органів пішов у ранзі майора
01.05.2014
2

На місці Путіна ходив би у броні

Знайомі мені один за одним розказують, що чули, ніби Путін на 9 травня в'їде на танку в Київ. Всі про це говорить. Це абсурд, рєбята. Жоден українець не дасть йому це зробити.

Це брудна інформаційно-пропагандистська війна Росії. Зараз в Україні працює багато російських агентів впливу. Мають задачу: не взнати, скільки в Україні танків чи зброї, а поширювати вигадані страшні повідомлення. В потяги, автобуси чи літаки підсаджують таких ось агентів і вони пошепки розповідають нісенітниці типу "в мене родичі в Росії живуть, кажуть, Путін скоро почне вже і Львів бомбити" або "з України вже збирається половина народу втекти, і ви не сидіть, біжіть". Таке сам не раз чув. Такі тактики пліток використовувалися завжди. Потім агенти пишуть звіти, скільком людям розказали цю брехню і як вона вплинула. Розповіді про Путіна на танку - з цієї ж серії.

Танк у бою живе 5 хвилин, бомбами і мінами його рознесуть і сліду не лишиться. Якщо увійдуть на територію України, до Києва точно не доберуться. Я знаю мужиків, які не дадуть цього зробити. Є такі, що тільки і чекають Путіна, руки потирають, щоб скоріше з ним розібратися по-своєму, аж шкіра на них трясеться. Вже готуються самопали.

Мені тут задали питання, якщо не на танкові, то може Путін разом із військовими приземлиться в Київ із повітря. Змоделюю ситуацію: кияни встають вранці, а на дахах російські парашутисти, російські надписи, їхні патрулі ходять вулицями. Зразу почнеться розправа і самосуд. Люди цього не потерплять, схопляться за сокири та гвинтівки. Бо попри пережиті 1990-ті, попри нахабний олігархат в нашій країні, який над нами глумився, все-таки в українців є межа національного самоприниження. Вони не дозволять топтати Київ. Все більше і більше людей встають, коли співає гімн України, вже процентів 90 кладуть руку на серце та співають.

Згадаємо, як росіяни не змогли взяти маленьку Чечню. П'яний Павло Грачов завів танки, там вони і згоріли. Наших сил також вистачить. Взяти бізнесменів. Всі вони розуміють, бізнес при Путіну — смерть. Десь запротестував через податки — в камеру на три роки.

Якщо Путін насмілиться вибити Київ, НАТО нічого не залишитися, як скинути на Москву бомбу. Всі розуміють, що Україна — це тільки початок. Наступними можуть стати країни Прибалтики і так далі.

Але Путінвсе-таки не самогубець, щоб самому заявитися в Україні. Він маленький, щупленький чоловічок з комплексами. Таких у чергах відтісняли, дівчата їм у молодості не давали. Тому Путін весь із жовчі. Подивіться, як задирає голову. Це прояв "бонапартизму". Наполеон також ненавидів усіх, хто був на сантиметр вищий за нього. Згадайте, як він скінчив. Путін забуває головне - дуже ображає українців. А ми знаємо, які ми можемо бути в гніві. Я б на його місці вже ходив би у броні.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі