О. Куліковський
Політик. Громадський діяч.Активіст ВО"СВОБОДА", Заступник Голови ГО "Всеукраїнська Люстрація"
25.04.2014

Кого вибирати у Президенти. Висновок робіть самі...

Аналітика. Роздуми. Реалії. - Олександр Куліковський

Кого вибирати у Президенти. Висновок робіть самі...
"Революція Гідності" скінчилася, так вважають одні, інші, що кінця не видно.
Особисто моя думка, якщо не брати останні події на Сході Країни та з ситуацією, яка відбулася з анексією Криму – то "РЕВОЛЮЦІЯ СВІДОМОСТІ", "Гідності", "перетворення країни", навіть "прозріння" має продовжуватись, і саме їй не має бути кінця і краю, допоки УКРАЇНА не СТАНЕ дійсно СИЛЬНОЮ, ЗАМОЖНОЮ, НЕЗАЛЕЖНОЮ, НЕПОДІЛЬНОЮ, УНІТАРНОЮ ДЕРЖАВОЮ!
Доти мають стояти Майдани, доти староновопризначені чиновники, силовики, судді мають знати, мають хвилюватись, та якщо хочете, боятися громади, боятися людей, боятися нашого суду, боятися НАС з ВАМИ. Бо МИ є владою в країні, не президенти, не міністри, не депутати – МИ! "Вони" вже мали абсолютну владу , і що? Де "вони"?
Погоджуюсь купа перефарбувалось, то в порошенків, то в гриценків, то ще в когось чи чогось, бо іншого слова немає, але вони забули про НАС з ВАМИ, ми все бачимо і якщо у великих містах це менше помітно, то в менших селищах, люди знають все про всіх! І ти хоч сто разів говори, що "ударівець", чи "порошенківець", чи навіть новий "бютовець", вже інший, всі ЛЮДИ знають, що той чи інший був регіоналом – і це тавро не змити вже ніколи, воно написане КРОВ'Ю НЕБЕСНОЇ СОТНІ. Це тавро на все життя. Адже ті хто були чи є регіоналом, це не політична чи ідеологічна позиція – це психологія мислення людини, психологія знищення, подавлення, пресингу, психологія "я хазяїн, мені все, тобі нічого" (дачі всі бачили), психологія "покращення, стабільності чи антіфашизму і дєдивоєвалі" - ці слова Україна та Ми з Вами вже чути не можемо, настільки вони стали для нашого суспільства подразниками, як червона ганчірка на бика. Ті хто має іншу позицію, то вони відносяться от до тих в кого "та психологія"!
Слідкуючи за рейтингами кандидатів на посаду Президента України, з одного боку стає сумно, з іншого настає розчарування. Наша Нація, не робить ніяких висновків, ні з історії, ні з попередніх виборів. Все повертається так само як то було в 1991 році. Країна хоче не НАЦІОНАЛІСТА , а ліберала, чи демократа, який знову поїде до всіх на поклони і буде здавати інтереси держави. Нна відміну від нього, НАЦІОНАЛІСТ , хоче щоб до нас їздили, і щоб нашу Націю і нашу Державу не "бортували", а рахувалися з її інтересами та думкою. В іншому ВИПАДКУ МИ – НАЦІОНАЛІСТИ, готові обороняти нашу Державу, навіть зі зброєю в руках і готові померти за Україну. Не один раз ми це доводили! А чи готові на це "стара гвардія" порошенків, гриценків, ляшків, нашоукраїнців та й всіх не згадаю. Відповідь, Я переконаний знають усі, чи хтось має "ту психологію"?
А тепер про 1991, кого вибрали в Президенти України – Кравчука-комуніста, ліберала чи якщо хочете, демократа, але не Націоналіста Чорновіла. Ось це було міною сповільненої дії, це тоді був крах Держави України, приготовлений і спланований, а зараз лише наслідки. І не янукович знищив Державу, а Кравчук в 91, при всій моїй повазі до нього, як людини, яка вміє гарно говорити. Це, до речі, той негатив в кандидатах, на який люди дуже "ведуться". Що зробив ліберал-Кравчук: здав ядерну зброї, зробив нас тим самим не гравцем на світовій арені, а що може бути головніше. Ми стали Державою навіть не другого сорту. Нагадаю, МИ мали ("мали"ключове слово) третій у світі потенціал ядерної зброї, дайте відповідь, де була б зараз росія, якби не "ліберал". Думаю знають усі.
Ми мали треті у світі військово-повітряні сили, де наші літаки, де винищувачі, де бомбардувальники, де гвинтокрили, "альо, ліберали з демократами ви НАС чуєте? Де?". Мовчать. Скажу: – "Ось там далеко порізані на металобрухті".
Де знищена військова техніка, де важка артилерія? АУ? Кравчук Леонід Макарович, Ви НАС чуєте? НІ не чує, напевно десь у "Шустера" на черговому ток-шоу з гарними ораторами – лібералами та демократами, розповідає що робити, в черговій теорії про якісь переговорами з сепаратистами, бо "МИ МИРНА НАЦІЯ".
Можливо вони так, ми НАЦІОНАЛІСТИ - НІ! Мир скінчився тоді, коли на нашу землю посягнули вороги нашої НАЦІЇ. Навіть не народу, а НАЦІЇ. Бо нищать наші національні символи, герби, стяги, нищать національність.
А тепер і відповідь, хто ПІДЕ ВОЮВАТИ за НАЦІЮ – НАЦІОНАЛІСТИ! Тягнибок, Михальчишин, Осуховський, Кошулинський, Кайда, Іллєнко, Левченко, Куліковський, Семененко, Андрійко, Медведько та ще багато інших патріотів. Ми це довели не гарними промовами, а діями на "РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ". "СВОБОДА" має найбільші втрати (18 загиблих, сотні важкопоранених, скалічених). ДЕПУТАТИ-НАЦІОНАЛІСТИ боронили дальні барикади на інституцькій, і першими стояли між беркутом і людьми, першими були 11 грудня, при спробі зачистити Майдан, силовиками, а не стояли в той час з промовами на сцені. Вони, під прицілом снайперів, виносили поранених біля готелю "Україна" 18-20 лютого.
Де були , Гриценко, Порошенко, Кличко і т.д.? Говорили гарні промови, так вони гарні оратори, але чи це потрібно нашій НАЦІЇ і УКРАЇНІ?
Ющенко теж говорив! Результат цього демократа МИ знаємо.
А тепер, де зараз Кравчук з гарними промовами, порядний, не націоналіст, живе і насолоджується життям. А де зараз НАЦІОНАЛІСТ В'ячеслав Чорновіл? Всі знають! Вічна пам'ять Герою України! До речі дуже символічно, події на Грушевського почались саме поряд з пам'ятником Чорновілу, долею склалося так, що він ніби споглядає за всім і продовжує свою націоналістичну боротьбу за Україну!
А демократи тільки говорять!
І ось зараз та сама ситуація на виборах Президента України!
Знову всі хочуть демократів, а не НАЦІОНАЛІСТА – ТЯГНИБОКА!
Всі говорять, та що ви там? А там, захист, лише в моєму районі, Печерську, особисто – Вчительку Ніну Москаленку, ми йшли в рукопашну з "тітушками", захищаючи її помешкання, ми не дали вирубки парку на одному з пагорбів району, ми не дали знищити прибудинкову територію будинків, поруч з "Новопечерськими Липками" на Кіквідзе, а Алла Шлапак –два роки водила людей за ніс. Не дали будівництво на "Печерського Бастіону", відстояли середню школу №5 на Печерську, яку хотіли знищити заради нового торгового центру. Це не весь перелік того, що МИ невелика Печерська організація "СВОБОДА" зробила у нас в районі. Я навіть не говорю про "наливайки" та наркоаптеки. Це робимо МИ – НАЦІОНАЛІСТИ!
І ще! А що Ви хотіли від 36 депутатів, щоб вони змінили дежваву? Так, Ми пробуємо, крок за кроком це робити, але при такій "ліберальній" позиції інших "гарноговорящіх" це важко зробити.
Так, першими почали бити пики регіоналам і комуністам і це менше ніж за рік зрадикалізувало суспільство і дало приклад, що владу можна не боятись, а більше того ще й стусанів давати, ось люди і дали на Революції.
Першими в программі "СВОБОДА" є відновлення ядерної зброї, а це статус на світовій арені, першими вільне володіння зброєю, а це дало б те, що б влада ніколи б себе так нахабно не вела (закони 16 січня та й ще багата, які не на користь НАМ з ВАМИ), а так би десять разів подумали приймати чи ні.
Міліціянти б вели себе по іншому і прокурори, знаючи що можуть отримати гідну відсіч за знущання над громадянами, за пресинг бізнесу, та й путлєр не поліз би, бо знав що у всіх є зброя. А так маємо, що маємо! Лібералів та демократів.
А тепер ближче до виборів!
Проблема нашого народу, що ми вибираємо кандидатів більше тих, хто нам "гарних макаронів" навішав на вуха і побільше, ось по якому принципу ми вибираємо.
Можливо якийсь відсоток хоч прочитає біографію кандидата, та його здобутки для народу та нації. Я вже не говорю про те, що людям всерівно, на те як депутати та кандидати бігають з однієї партії в іншу, в залежності від того хто при владі. Я не буду нічого зараз говорити про Порошенка, Кличка, Гриценка, Ляшка, по регіоналам все ясно, їх люди гарно підтримують яйцями, зеленкою та кулаками. Самі читайте біографію і робіть висновки.
Але якщо вони зраджують своїх колег, то виборці їм самі знаєте де.
Ви і далі будите давати таку можливість їм це робити?
Про тих хто говорить, що немає за кого голосувати, або я не піду на вибори – це говорять ліниві, зрадники, трутні та пройдисвіти. Бо не хочуть зайти навіть на сайт Верховної Ради і прослідкувати за голосуванням і роботою тих кандидатів, за якими вони так кричать.
Я хочу це зробити за Вас, щоб Ви подумали і проаналізували, хто в такий складний час потрібний Державі і Нації. Демократ і ліберал – чи НАЦІОНАЛІСТ -ТЯГНИБОК!
І ще ні Гриценко, ні Порошенко, ні Количко і компані, не голосували за закони про Люстрацію, за закони по перевірці суддів, за антикорупційні закони, за закон про національне бюро розслідувань, постає питання, а як вони навіть якщо прийдуть до влади, будуть міняти країну без цих "революційних законів". Відповідь – ніяк.
Ось вам і результат. І коли слово розходиться з діями, то я, особисто не голосуватиму за таких. За Вами вибір. Мій вибір Олег Тягнибок, і не тому що Я свободівець, а тому що я просто проаналізував його роботу і роботу інших кандидатів. І не закидайте мені, що у вас там щось не так, а в кого все так? Звичайно, як в любій організації у нас бувають проблеми, і ми їх вирішуємо, але у нас немає зрадників, а це те, що робить любу організацію, любу політичну партію, кожну країну сильною і непереможную.
Я за ПЕРЕМОГУ! Слава Україні!
А тепер порівняйте і проаналізуйте:
Олександр Кулыковський
Заступник Голови ГО"Всеукраїнська Люстрація"
Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі