Нагадайте владі, що революція перемогла!!!

Путін стверджує, що українці й росіяни – "практически одиннарод". Повна дурня! Порівняйте народні костюми, будівлі, кухні, мелодії, звичаї – нічого спільного!

Це – відновлення точки зору на український народ царів російських. Разом з тим довго й наполегливо Росія переконувала українців, що вони – народ другого сорту. В Радянському Союзі українська культурна продукція за замовленням Москви формувала у світу й самих українців уявлення про народ "співучий", "залюбдений у красу" – і безхребетний, як переварені макарони!

Спершу Європа і світ побачили українців хорошими працівниками. Потім розгледіли розум, освіченість, вихованість – стали переманювати спеціалістів і студентів до себе.

Українська революція явила світу українців стійких, мужніх, неймовірно відважних, готових жертвувати життям заради свободи, заради інших. Весь світ захоплений українцями! Може, в культурному просторі Росії і досі соромно бути українцем, та віднині перед світом українцем бути дуже гордо, дуже гарно, дуже почесно!

Такий народ не міг не перемогти. Такий народ ніхто не подолає.

Про це не слід забувати керівникам держави, які до влади прийшли, коли революція вигнала з України "пахана" Януковича. Маючи за спиною такий народ, маючи таку підтримку в світі, можна було діяти набагато рішучіше, чесніше, чистіше не тільки на міжнародній арені, а в першу чергу – в середині країни.

А наші керівники поводяться так, ніби повстання народу зазнало нищівної поразки.

По-перше, влада прогинається під тих, під кого прогинатись ні в якому разі не можна.

Уже на телебаченні обговорюють ультимативні вимоги Росії до України. Та триста разів все одно, наскільки ті умови прийнятні чи ні! Не можуть бути прийнятними і найрозпрекрасніші вимоги, що стосуються внутрішнього устрою! Уявіть, що сусід відібрав у Вас частину квартири, а про інші кімнати командує: "Оцю стіну зламай, отут вікно забий, а тут зроби двері, щоб мені виносити твоє добро з хати було зручніше!" Невже стали б йому доводити, що оця стіна несуча й ламати її не можна? Певно ж, ні! Якби не вистачило сили вигнати нахабу з дому, то хоч забили б двері наглухо! Світ нас до переговорів спонукає? Нагадайте світові, що в Лондоні теж багато російськомовних, а в США їх і з міліон набереться! Як вони домовлятимуться, коли Росія Брайтон-Біч до Москви приєднає? Дещиця сумирно повідомляє, що Лавров при зустрічі завів знов своєї. Так не мимріть! Виставте ряд категоричних зустрічних вимог, цілком справедливих! Хоч розмову вестимете на рівних! Нагадайте світові, що Путін сам прийшов до влади традиційним для Росії способом "дворцового переворота", а далі традиційно для Росії підтасовував результати виборів – то яке в нього право судити про нелегітимність чиюсь?! Сміливіше! Ви представники великого, героїчного українського народу!

ЦВК турбується, як кримці зможуть взяти участь у президентських виборах. Хочеться пальцями перед очима поклацати, щоб отямились. Хто їх допустить у Росію вибирати українського президента? Та не дай Бог і допустять! Ви бачили оті ейфорійні обличчя? Ви чули, як Сімферополь скандував "Беркут!", "Беркут!"? Вони ненавидять Україну! Вони голосували за бандитів більшість часу, відколи існувала автономія! То невже Україні так потрібно, щоб завдяки кримцям до влади прийшов наступний крадій? Досить із Кримом панькатись! Вони мали автономію, але замість вимагати хоч чогось від Кримської влади, обурювались Києвом! Сиділи на шиї в України, і на неї ж і плювали! Аж поки розплювалися остаточно. Тепер там Росія. Україна має поводитись відповідно. Якщо Росія встановлює ціну на газ, яку сама схоче, то хто має право заборонити Україні встановити для Російського Криму ціну на воду, яку вона сама схоче?! Те ж і з газом і світлом. А платити не будуть – припиняти поставки. І всі претензії – до Кримських правителів! Великий народ не повинен мовчки терпіти приниження!

Нинішня влада прогинається перед сепаратистами. Є на це підстави, хоч правові, хоч чисто людські? Ніякісіньких. Нормально, коли громадянин хоче жити в іншій державі, хоч і в Росії. Хай собі їде і живе там, де Росія. Але ж це протиприродно: голосувати за те, щоб Росія була там, де хоче громадянин! Тоді я в себе в дворі влаштую референдум і приєднаюсь до Швейцарії, бо там 2000 доларів платять щомісяця виключно за те, що ти громадянин! Божевільні російські закони, і виконавці їх, божевільні від жаху перед "бендерівцями" громадяни, та далеко не божевільні ті, хто науськує збожеволілих від жаху! Вони цинічні, жорстокі мерзотники! Уже за одне підбурювання своїх виборців до сепаратизму, до розправ над українцями партія регіонів має бути заборонена! Ах, "її виборці заборонять голосуванням". ЇЇ виборці голосують не за чесних чи розумних – вони голосують за своїх. І в парламенті наступного скликання ви побачите все тих же мерзотників. Судити не тільки Кернеса й Добкіна! Судити кожного, хто підбурював народ нагнітанням придуманих жахів! І не за політику! Це стаття за обман з метою особистої вигоди!

В Україні знов повітря насичується смородом моральної гангрени. Ще раз: усі "керівники" Януковичської банди – бидло. Як тільки відійшли від переляку – знов піднімають голову, знов крутять якісь політичні оборудки! І знов використовують відверті брехні! Не можна допускати до влади людей, котрі не чули, що існують порядність і совість! Уже Тигипко на Півдні "побивається", що долар росте, що військо не має ні нормальних умов життя, ні гідних зарплат!! Він перед цим був третьою людиною в державі – що він за чотири роки зробив, щоб забезпечити військо всім, про що плачеться?! Такий немислимий цинізм уже несила терпіти!!!

А Аваков, може, не з власної хіті, роззброює майданівців! Хоч би подумав, що без захисту самооборони чи хоч ВВ для державного перевороту Януковичу з Путіним може вистачити кількох взводів десантників. Ой, не перебільшую я! Недаремне харківські сепаратисти уже вимагали "відновлення конституційного ладу в Києві"! З чиєї подачі нинішні владці вирішили, що зможуть керувати, знешкодивши джерело своєї влади і справжнього гаранта її – Майдан? Хто в разі потреби вийде захищати їх на Майдани при такому ставленні?

Взагалі дуже багато запитань до Авакова. Мені категорично не подобався ні вираз обличчя Білого, ні його поведінка, хай Бог йому простить. Але неприязнь і навіть підозра в криміналі – ще не причина вбивати! Які таємні домовленості виконували ті, хто застрелив закутого? З ким про це було домовлено? Ким? Чи просто сигнал суспільству про те, що влада повертається до банди Януковича з її безкраним убивством людей?

Чия провина в тім, що й досі не знайдено й не покарано жодного катюги і садиста? Що не знайшли снайперів? Невже не зрозуміло, що Росія в усі вуха нашіптує, буцім снайпери були найняті самими тодішніми опозиціонерами? Путін судить по собі, він цілий будинок жителів власної столиці убив "терактом", щоб мати привід убити 300000 своїх власних співгромадян, то що йому сотня-дві? А кожен день, який минає без знайдення винних, збільшує сумніви Європи. Думаю, хтось саме цього й добивається.

Чому дали втекти з України усім без винятку значним бандитам? Відкупилися? Чому Янукович і його сім'я досі є власниками банків і підприємств? Чому Кримський парламент українські підприємства націоналізував, а Верховна Рада сумирно терпить обкрадання України Януковичами тепер із-за кордону і не націоналізує багатств, придбаних незаконним шляхом? Чому в підтримку України весь світ заблокував рахунки Януковича, а сама Україна – ні? Чом офіційно не вимагає видати Януковича? Якщо це неможливо, то хай оті садисти "Соколи" не мертвечиною живляться, а вполюють і в Україну привезуть гідну дичину, самого Пахана!

Чому "Сокіл" не тільки не розпущений, а й на спецзавданні? Адже це вони стріляли в людей. Це вони катували. Почерк один: ліс, зв'язані руки і ноги, убивство уже пораненого, уже не здатного на відсіч. Все одно, що побиття лежачих. Все одно, що забивання насмерть мініатюрної пенсіонерки. Мій син власними очима бачив, як отакі "соколи" стрибали(!) на груди(!!) пораненому!!! Фашисти у війну такого не творили! Якби моя воля, то я знайшла б і до довічного ув'язнення засудила тих, хто виховував українських хлопців за українські гроші в дусі неймовірної ненависті до українців! Тих, хто винен у садизмі тоді й хто зараз, заарештувати й судити! А решту відправити зеків стерегти, бо ні на що інше не годяться вони. Ті, хто катує безпомічних, не є чоловіками, не є воїнами, вони слизняки й боягузи, і, не приведи Боже(!!!), до війни дійде, першими здаватися побіжать! Колонами! Якщо хто і покладе життя за Україну, то такі, як майданівці або як кримські солдати, котрі мали місяць власного Майдану. Невже Україні потрібні скажені й не потрібні мужні? Для чого ж тоді проводиться послідовна робота з роззброєння Самооборони, з придушення Самооборони, з дискредитації Самооборони?

Заарештувати й судити харківських фашистів, і саме в фашизмі звинувачуючи! Вважати інший народ, його мову, культуру, звичаї меншовартісними є прямий фашизм. "Они заставят говорить по-украински!" Ті " державні діячі" навіть не здогадуються, що плюнули в душу цілому народу, у якого, власне, в гостях живуть! В цілому враження, ніби в Харкові думають, що Майдан було придушено. Бо діяли точно так, як діяли стосовно майданівців у Києві до 20 лютого: хай "Правий сектор" і приїхав у Харків – вони нікого не били, нічого не захоплювали; навпаки, це їх обложили й штурмували, камера вхопила на поріжку розтрощеного будинку купу гільз, це с т р і л я л и по о т о ч е н и х; але заарештовано було більше 30 чоловік "Правого сектору" і менше 10 – тих, хто дикою юрбою напали на людей; врешті нападників відпустили, а тих, хто захищав власне помешкання – звинуватили! Чому в Україні, звільненій Майданом від банди, і зараз діє правосуддя бандитське, яке ми бачили сотні разів, коли нападати, грабувати, стріляти можна, а захищатись, відстрілюватись – ні?! А наступного дня?! Дотрощувати уже опустілий дім – той же почерк! Глумитись виключно над тим, хто здачі не дасть! Палити книжки! Весь світ знає, що зі спалення книжок справжній фашизм починається! Чи заведена кримінальна справа про фашизм? Чи про знищення майна? Чи хоч про хуліганство?

Пане Аваков! Вас до влади Майдан привів! Янукович повернеться – вам погано буде!

Чи ви вже домовились, що буде добре?

Стережіться. Стережіться усі, хто надіється, що революція зійде нанівець, що жертви забудуться. Ви рано радієте. Наступного разу Майдан буде вже навчений, і не стоятиме з піснями! А піде на штурм із зброєю! І отоді вже будуть і руйнування, й жертви, давно розписувані російською пропагандою. Терпіння народу не безкінечне!

Дивна поведінка влади, яка прогинається перед окупантами, перед їх дипломатами, перед сепаратистами, перед катами революції, перед колишніми "вельможами", перед прямими фашистами – і проявляє нешляхетну й недалекоглядну суворість до тих сил, на які може спертися в лиху годину!

Путін сказав: "Територия наших стратегических интересов". Нам ваші інтереси не інтересні! Ми не територія й населення – ми держава й народ! Велика держава й великий народ! І якщо керівництво держави буде гідним свого великого, мудрого, доброго, мужнього народу, то майбутнє України – величне, багате, прекрасне.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі