Вкотре про боротьбу зі збоченням

Як не прикро це визнавати, але факт зміни політичної верхівки в Україні, жодним чином не спричинився до очищення влади від безпринципного, морально розкладеного й духовно здеградованого люду.

15.05.09., під тиском громадськості та церков, Кабінет Міністрів прийняв постанову, згідно якої було заборонено діяльність закладів, де здійснювались азартно-ігрові дії. Факт наявності в нашому суспільстві великої кількості ігрозалежних (лудоманів) свідчить про духовну хворобу всього українського суспільства. Безвольна, штучно загнана в нереальний світ людина стає відірваною від суспільства. Її не цікавлять проблеми й потреби загалу. Уподібнюючись до алкоголіка або наркомана, лудоман прагне сумнівних й водночас короткотривалих чуттєвих насолод. Життя ближніх його жодним чином не цікавить. Ігрозалежний люд (так само як й згадані вище алкоголіки й наркомани), для суспільства стає обтяжливим баластом.

Починаючи з березня 2012-го року, в Святошинському районі м. Києва, постав гурт небайдужих до долі Батьківщини й ближніх патріотів. Менше ніж за два роки, лише в одному, окремо взятому районі було знищено або примушено до припинення діяльності більше двох десятків закладів, де здійснювались азартно-ігрові дії. Відсутність будь-якої уваги до заборонених Постановою Кабінету Міністрів закладів з боку правоохоронних органів засвідчила, що протидія беззаконню їх жодним чином не цікавить. 26.03.14 зусиллями гурту небайдужих і принципових громадян було здійснено чергову фіксацію діяльності незаконної ігрової зали поблизу стації метро Святошин. Цього разу вдалось зафіксувати включені комп'ютери, через які кілька клієнтів здійснювали азартно-ігрові дії.

Окрім того, вдалось зафіксувати й особу характерної зовнішності в спортивному костюмі, яка з мотивів явної неповаги до суспільства й не виключено що особистої матеріальної зацікавленості, спочатку погрожувала фізичною розправою громадським активістам, а потім намагалась комусь зателефонувати. Вимогу пояснити свої дії було зухвало проігноровано.

Далі буде… Олесь Вахній

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі