Забороніть партію регіонів!!!

Це нестерпно! Така очевидна смердюча підлість, таке бидляцтво, таке крутійство! Невже ми знов будемо терпіти брехню й нахабство, знов нахабство й брехню?! Сил нема!!!

Казала вам про корову, що втікає з поля, поки ломацюра по хребту гуляє, і знов на поле вертається, тільки-но ломака гатити по спині перестає? Добкін з Кернесом умотали було за межі України, а тоді бачать, що ніхто їх кабінети не палить і не грабує, ніхто з тих, хто зоставсь, не побитий – і тут же повертаються! Ще Добкін і в президенти мітить! Бидло!

А Шуфрич? Я диву даюсь! Де в людини стільки береться брехливості й двоєдушності?! Добкін три місяці наганяв істерію, лють, обзивав українців фашистами й нацистами, тепер Шуфрича питають: "То на майдані фашисти чи ні?" – і він так: "За фашистов можно статью получить, осторожнее с обвинениями!" Себто: Добкіну звинувачувати весь народ – це нормально, це так і має бути, а от звинувачувати Добкіна – з цим обережніше! І Єфремов тої ж! Поки регіоналів хапали за руку при натисканні ряду кнопок одним депутатом, вони не дуже й виправдовувались, нічого, мовляв, особливого, а це вже обурюється, що двоє депутатів голосували й ще за когось! І такий святий! "Если мы решили по- честному…" Людина не має уявлення про те, що таке чесність! Він навіть не здогадується, що не можна все життя брехати, а тоді враз за постановою вирішити бути чесним! До відома: честь або є – або нема її!

І такі всі стурбовані примиренням народу! А чом ви про це не думали останні 4 роки, останні 20 років?! Останні три місяці хоч би? Ви не знали, що так чи так, а країні доведеться разом жити ще й завтра?! Ви дурні безпроствітні, ви й про себе на завтра подумати нездатні! Де вже думати про народ! За московськими політтехнологіями настроювали, настренчували, нацьковували одну частину України на іншу – для чого? Ви думали, щоб зберегти свою владу? Дурні! Москва вашими зусиллями ослаблювала Україну внутрішніми протиріччями, а ви навіть не розуміли, що пиляєте сук, на якім сидите! Добкін збирався утворювати промосковську Україну зі столицею в Харкові? А подумав він, що в Росії знайдеться багато охочих підгребти під себе добкінський наркобізнес? Зостався б дурень біля розбитого корита!

Мерзенні, підлі, ниці злодюжки! Не злодії – злодюжки! Ця банда всюди і всім кричала, що от ми свої, що монолітні! Яке гидке видовище, як усі "свої" валять вину на Януковича! Усі до єдиного! Майданівці, навіть незнайомі, лізли під кулі, щоб винести поранених своїх, а ці зі страху потрапити в немилість готові продати кого хоч! І так відхрещуються від "свого"! Майдан не був протистоянням національним чи регіональним! Він був протистоянням совісті, чесності, взаємодопомоги – і мерзенної, жалюгідної злодійської моралі! І все!

І після цього зоставити в Раді оце кубло слизняків, дурнів і брехунів, що зветься Партія Регіонів? Та вони через три дні повернуть ту нестерпиму атмосферу безсоромної нахабної підлості, в якій задихається все живе! Невже для того поклали життя мужні, чесні, талановиті, щоб ми знов терпіли нічим не обмежену безсовісність?!

Кажете, треба бути толерантними? От і ви попали в зміїні обійми облудної риторики! Толерантність – це терпимість до інших переконань! У Добкіних тої терпимості нема й на макове зерня! Як і увсіх регіоналів! Та страшно уявити, що вони зробили б з українцями, якби перемогли! А ми панькаємося з ними, толерантність проявляємо! Там нема переконань, тож і толерантність прикладати нема до чого! Говорилось про моральний дефолт – нічого додавати ще мінусів!

Атмосфера почистішає, коли мерзотникові прямо казатимуть, у чім саме цієї саме миті його мерзенна облудність проявляється! Щоб дурень розумів, що його хитрощі розкрито! Там же розуму нема,самі інстинкти, тож треба, мов шкодливих кошенят, тикати нюшкою в купку лайна, примовляючи: "Не можна так! Не можна!"

Тільки шкода на це розумових зусиль головних радців найбільшої держави в Європі. І грошей шкода, які ми платимо цим котам із податків на наші дрібнесенькі зарплати. Але об'єднання підлих і хитрих дурнів у Раді – це небезпека для майбутнього країни! Злочинів для заборони партія регіонів натворила стільки, що на десять заборон вистачить! Використання злочинних груп для розправ і залякувань політичних опонентів із самого початку! Створення всеохопної корупційної системи! Фальшування виборів! Тотальний обман народу! Та це лише те, що всім видно! Заборонити цю банду, звану партією! Заборонити і судити як злочинне угруповання!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі