Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
17.02.2014

Мій земляк – блазень

Пишу, бо не можу не поділитися обуренням від статті в UA: "Привіт від Януковича: Рішення Конституційного суду 2010 року неможливо скасувати". Прикро, що про це заявив представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошніченко, який називає себе юристом і правником. Подібну нісенітницю може нести людина, яка не володіє здоровим глуздом, за хабарі отримала диплом, успадкувала гени холуйства, або проживала в Єнакієво чи Макіївці.... А він же мій земляк!

Навіть не правнику зрозуміло, що без "підрахуйства" юриста Ківалова не було б Майдану-2004, без якого не було би "Конституції-2004"; без ПР, КПУ та покидьків від "Батьківщини" і "Нашої Самооборони" не було би в 2010 кримінальної більшості у ВР і донецького Конституційного Суду, які дозволили Януковичу здійснити державний переворот, без чого не було би Євромайдану.

А Мірошніченко, мов блазень, словоблудить про порушені процедури при прийнятті та ухваленні рішень, забуваючи, що по Конституції державою керує народ, а не бандити, казнокради та юристи-холуї.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі