Микола Грабар
Голова Української спілки боротьби з мафією та корупцією, лідер Національно-визвольного руху "Антимафія", президент Всеукраїнського центру захисту прав людини, народний депутат України 2 скликання, депутат Київради 1, 2, 3 скликань, кандидат на пост Президента 2004 року, українець, одружений, маю двох дітей, 3-х внуків та 1 внучку.
14.02.2014

Які вимоги УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ в НАРОДНІЙ НАЦІОНАЛЬНО-ВИЗВОЛЬНІЙ РЕВОЛЮЦІЇ ?

А чи були ці вимоги за час революції хоча би один раз чітко сформульовані Радою ВО "Майдан" та проголошені (озвучені) лідерами опозиції зі сцени Майдану ?

Чи ухвалювались НАРОДНИМ ВІЧЕ які-небудь рішення з цього приводу ?

Відповідь на поставлені запитання очевидна та всім відома.

За більш як 2 місяці УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ лідери опозиції так і не спромоглися сформулювати вимоги УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ та затвердити завдання революції.

На Народному Віче на Майдані Незалежності в Києві в неділю 16 лютого вони говоритимуть про мирний наступ активістів Майдану задля виконання вимог людей.

Раді ВО "Майдан" спочатку потрібно заново сформулювати ці самі вимоги людей.

Рада Майдану та лідери опозиції вже заплутались у питанні вимог народу. Щоразу звучать інші вимоги, а вимоги, що були висунуті раніше, забуваються. Натомість з'являються нові.

Хоча, якщо чесно, то практично жодна вимога людей на Майдані, ні владою, ні опозицією так і не була виконана.

Для належного контролю за процесом виконаня вимог людей, ці самі вимоги належить чітко і зрозуміло сформулювати та викласти їх у вигляді юридичного документу - рішення або резолюції Народного Віче, який потрібно проголосувати на Майдані та вручити владі для виконання.

Українська спілка боротьби з мафією та корупцією та Національно-визвольний рух "АНТИМАФІЯ" раніше неодноразово пропонували свої варіанти резолюцій НАРОДНОГО ВІЧЕ із вимогами народу та завданнями революції.

На жаль, наш голос так і не було почуто. Може хоча би зараз, в переддень важких часів, що насуваються на Україну, Рада Майдану та лідери опозиції нарешті почують нас та врахують наші цілком реальні пропозиці ? Дуже хочеться в це вірити.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі