А вони збираються повертати захоплене?

Ви помітили, яким тоном розмовляє партія регіонів з опозицією? Або несамовита лють, або агресивна напориста догана. Так говорить нестриманий пан до слуги.

А має бути навпаки.

Тому що це Народ найняв їх за свої гроші працювати на себе. І народ має право строго спитати. Якщо слуга прокрався, його або виганяють, або віддають під суд. От Народ і стоїть на Майдані й площах, щоб вигнати цих слуг. А слуги йти не хочуть, ще й вимоги панові виставляють. Глибокошановний пан Кравчук закликав опозицію не розмовляти мовою ультиматумів. А що робити, коли з Народом мовою ультиматуму говорять? Мовою вогнепальної зброї? Мовою підпалів, трощення, нападів?

Залякати намагаються. Невже за більш ніж два місяці не зрозуміли, що не вийде? І сьогодні: машини попалили. То хто насправді порушує перемир'я і провокує конфлікт?

Усе хочуть довести своє право панувати над паном. Спершу два місяці повторювали, як мантру, що Майдан – це ще не вся Україна. Потім уже вся Україна стала, як Майдан. Якщо не помиляюсь, лише в трьох областях України виступи проти влади не були масовими. Абсолютна більшість народу проти вас, слуги! Скажете, що 10000 на мільйонне місто – це не більшість? Збираючись на площах перед держадміністраціями, люди добре уявляли, що їх може чекати: побиття, катування, а, може, й смерть у мішку. Не всяк відважиться. А стати за вас – безпечно й прибутково. І все одно нема добровольців. З ким ви зостались? Із гнилими продажними тітушками?

Скажете, за вас Схід і Південь? Та перестаньте вже! Кого ви обманюєте, президента чи     самих себе? Вигнали на мороз підневільного люду скількись-то тисяч і кричали їм, що вони за Януковича й за вас. А назавтра відгородилися від людей внутрішніми військами, козаками, бетонними плитами. Якщо ви дійсно вірили, що люди за вас, то нащо відгороджуватись? Остерігались нападу приїжджих екстремістів? Уявляєте, скільки автобусів треба, щоб завезти 5-10 тисяч люду? "Не дуріте самі себе". Ви заживо замурували себе бетонними плитами, бо ви боїтесь Народу. Жоден із голів ОДА не отримав навіть ляпаса. Як і жоден рядовий чиновник. То чом же ви боїтесь? Бо слуга, котрий знає свою вину, завжди боїться гніву пана.

Закон має бути один і для пана, і для слуги. Тому я, Народ, вимагаю повернути все захоплене вами, слуги: усі гроші, украдені в мене, Народу, усі кредити, взяті вами від імені мене, Народу, усі землі, захоплені вами незаконно із моїх, Народу, володінь, усі будівлі, які ви привласнили, хоч вони належать мені, Народу, усі підприємства, украдені вами в мене, Народу, усі установки видобутку багатств надр, що за Конституцією належать мені, Народу. Вимагаю також повернути украдені в мене, Народу, діючу демократію, справедливий суд, правовий захист, доступну медицину, людські умови праці, права профсоюзів, розвиток науки й культури. І якщо ви, слуги, повернете все зазначене у двохтижневий термін, то я, Народ, обіцяю вам амністію.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі