У Київраді перевіряли неіснуючі газові комунікації

Найманці влади, прикрившись перевіркою газових комунікацій у приміщенні КМДА та Київради, здійснили ряд провокацій у будівлі мерії.

Як повідомлялося, протягом ночі з 12 на 13 грудня невідомі розгромили кабінет завідувача столової на першому поверсі Київради, а також відкрили кабінет бухгалтерії КМДА на сьомому поверсі, винесли комп'ютер працівника земельної комісії Київради і заховали його у одній з шаф сусіднього приміщення та відкрили воду у туалеті на 11 поверсі, яка затопила туалети кількох нижніх поверхів

Сьогодні мітингувальники, які перебували у будівлі Київради 12 грудня, розповіли, що в той день у внутрішній двір будівлі заїхала машина "Київгазу" з перевіряльниками і попросила дружину, яка слідкує за порядком серед мітингувальників, які гріються у будівлі Київради, пропустити їх задля перевірки газових комунікацій. Звісно, їх пропустили. Але найцікавіше те, що насправді, як мене поінформували, у адмінбудівлях у всьому Києві немає жодної, яка б була підключена до газопостачання. Всі вони функціонують лише за рахунок електроенергії.

Тому думаю, що провокації, які були здійснені в ніч з 12 на 13 грудня цілком могли бути вчинені псевдокиївгазівцями.

Я готую звернення до прокурора м. Києва з проханням з'ясувати, хто використав автомобіль "Київгазу", для того, щоб в'їхати у двір будівлі Київради і скористався можливістю потрапити в Київраду, посилаючись на перевірку газових комунікацій.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі