Заява ВНС "ЛЕГІОН" з приводу розгону Майдану та звірячого побиття людей

Сьогодні ми стали свідками того, що влада все таки свої криваві обіцянки виконує. Пам'ятаєте Бандарєнка та курва крашена заявляла, що будуть розбиті голови і криваве побоїще то ось вони нам це і продемонстрували.

Сьогодні 30.11.13. влада продемонструвала всьому світові, що Янукович вже тепер диктатор, а за непокору його волі тепер будуть садити, бити, а можливо і стріляти. Вони довели на весь світ, що в нас не те, що обмежена демократія, а в нас вона взагалі відсутня. Тепер у нас царьок Яник та цей антиукраїнський, антилюдський, тоталітарний режим. Режим, якому потрібні лише влада та гроші. Їм начхати на те, що у когось не вистачає грошей на хліб чи ліки, йому байдуже що людина похилого віку не може прожити на ту пенсію, яка є, так вони ще і підвищили пенсійний вік, вони закривають Українські школи, мотивуючи це тим, що русскіх людей притісняють, вони закривають лікарні, аргументуючи це тим, що вони проводять медичну реформу і покращують лікарні, вони знахабніли вже настільки, що просять в ЄС грошей для себе, бо їм сукам таким мало. Я радий, що ЄС не дало йому ті гроші, які вони просили нібито на покриття збитків, нібито у нас грошей нема в бюджеті. Так не треба красти падли.

Сьогодні сталася дуже прикра і трагічна подія для всієї Української нації та і для всього світу також. Сьогодні близько 4-ї ранку тисячі беркутні, завезених кримських (російських) спецназівців з Криму з міст Перевальне та Кизил - Таші. Вони були направлені за сигналом "ракета"хвиля" ( (ліквідація масових хвилювань та заворушень) підняли дві роти спецназу ВВ МВС України для відправлення у столицю.За наказом міністра, команду віддав нач гол управління ВВ МВС Украііни генерал - лейтенант Шуляк С. М. ( рік народження 09.08.1962 р., Єкатиринбург РФ, який був призначений на посаду 31.05.2012). Отже пропоную до вашої уваги відео розгону Майдану та звірячого побиття людей:

Переглянувши ці відео у зараз мабуть такі емоції - біль в душі, гнів, ненависть, сльози на очах і можливо страх. Так такі емоцію в кожного хто переглядав це відео були, бо те, що побачили ми зараз, такого за 20 років точно не було. Для продовження подальших дій скажу, що на Майдані до штурму перебували десь тисяча людей, потім без попередження беркутня почала наступ на мирних громадян, била всіх молодь, жінок, дівчат, били в основному по голові, в спині, по ногам, били лежачих,ловили тих хто рятувався, тим кому вдалося це зробити пустили наздогін. Спочатку валять на тротуатр, б'ють, а потім вже пакують в автозак. Частина (приблизно 200) мітингувальників укривалася від беркутні чи російських найманих спецназівців в Михайлівсьому соборі, ченці виносили теплий одяг, надавали допомогу, пригощали чаєм. Тим часом під церкву приїхав автозак з беркутнею, мусора (мусора по іншому їх тепер ніяк не можна назвати) кілька разів намагалися проникнути на територію церкви, але їх не пустили.

Вранці надійшло повідомлення, що в районі Київського вокзалу мусора перевдягнуті у цивільне ловлять, б'ють і пакують всіх тих кого помічають з національною та революційною (червоно-чорною) символікою та пакують їх в автозаки. Це вже схоже на прихід більшовицької наволочі в 1918 році в Київ, які з особливою жорстокістю вбивали, різали та знущалися з усіх Україномовних в Києві переважно то були студенти, ліцеїсти, та гімназисти, відрізняє лише, те, що ці тварюки ще не застосовували зброю, та не стріляли, але все ще попереду. Ось відеодоказ того, як озвірєвша беркутня, або спецназівці відолвлюють людину, відводять його й починають ізбивать просто так, а потім кидають на вулиці, та йдуть шукати собі новий об'єкт побиття:

Просто дивлюся і не можу повірити, що це відбувається в нашій країні, чого чого я очікував побачити сьогодні, але про таке навіть ніколи не думав. Людей корі були пораненні, а в однієї людини і поламана нога не викликали їм швидку, їх доправили до відділку де вони самі собі викликали швидку, як то кажуть: "рятування потопаючих, справа рук самих потопаючих". Якщо ми зараз замкнемося у себе в домівках, будемо їх боятися, не будемо нічого робити, а лише мовчки спостерігати, в нас буде ще гірше ніж в Білорусії. Якщо ми зберемося вже зараз і хоча б для початку 50-100 тисяч то, то це буде дуже гарно. Доречі про це, стало відом, що беркутня від'їхала від Михайлівського собору, активісти виходять і займають всю Михайлівську площу. Тож прошу всіх їхати до Києва, а всіх Киян прийти зараз на Михайлівську площу, і я думаю треба брати засоби самозахисту, бо якщо бєркутні не видно, це не означає, що вони покинули місто.


Не бійтеся!!!!!!

В єдності наша сила!!!!!

Режим повинен впасти!!!!!!!

ВОЛЯ АБО СМЕРТЬ!!!!!!!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі