Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
17.10.2013
2

Медиків Запоріжжя рятують від насильства за допомогою "тривожної кнопки"

Працівники медичної галузі скаржаться, що під час виїздів на виклики швидкої медичної допомоги на них нападають і б'ють. Навесні в Запоріжжі під час виклику вбили лікаря швидкої допомоги, а нещодавно побили лікаря в Дніпропетровську.

На відповідну проблему мені поскаржилися медичні працівники Центральної спеціалізованої швидкої допомоги Запоріжжя під час особистої зустрічі у Запоріжжі, де перебуваю з робочим візитом.

Саме тому Центральна спеціалізована швидка допомога Запоріжжя для захисту своїх співробітників "озброїлася" так званими "тривожними кнопками", які дають їм можливість швидко викликати міліцію у випадках нападу.

Наразі "тривожна кнопка" тільки тестується і фінансується за рахунок меценатів, а не держави, що дивно саме собою.

Я дуже сподіваюся, що "тривожна кнопка", яка з'явилася в Запоріжжі, невдовзі з'явиться у всіх швидких допомога України і буде профінансована за рахунок держави, яка почне дбати про безпеку лікарів.

Звернувся до Міністерства охорони здоров'я з проханням вивчити досвід Запоріжжя і поширити його на всі регіони України, передбачивши гроші на цей проект у Держбюджеті на 2014 рік.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі