"А ще народилася пандочка!"

Готую сьогодні вечерю й у піввуха слухаю новини одного з найвідоміших українських телеканалів. Десь близько на середині випуску з'являється один своєрідний сюжет. Мова в ньому йде про якусь частину Москви, що колись була окремою територіальною одиницею, а потім приєдналася до столиці. Сталося це все ще років 40 тому, але з того часу життя мешканців району не стало комфортнішим – різні жіночки бідкались на камеру, що мають лише електрику, що митися мають десь "у місті" та ще ціла купа інших різних нарікань прозвучало.

А я все дивилась на цей сюжет і не розуміла, що до нього має український телеканал. Чи в Україні скінчились аварійні будинки? Чи у нас вже в усіх містах\селах є газ, водогін? Видно, тим "москвичам" вже добре напекло, коли вони бідкаються українським журналістам, наче вся Україна сполошиться та й піде проводити їм гарячу воду до хат. Чи може хитрі місцеві так вирішили засоромити свою владу, аби почали щось робити? Будь-яке виправдання цього сюжету в новинах звучить якось занадто неадекватно, хоч і не йде з голови.

"Ось! Бачите? Люди у Москві живуть, а навіть там он як погано!".

Наступний сюжет був про смерть на дорозі, здається, під Харковом. Померло кілька чоловік у ДТП. Не уявляю як з цілої купи ДТП по містах і селах обирають "най-най" цього дня.

Потім – про якийсь аварійний будинок.

Важливість будь-якого з цих сюжетів або тем коментувати не буду. Півник у якоїсь господарки сказився і напав на неї на Закарпатті, ВР напрацювалась до нових ідей, якесь нове ДТП на Хмельниччині, в Маріуполі спекли пиріжок – що тільки в країні не коїться!

"Найважливіше у вечірньому випуску".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі