З`їзд у Зоряному

На вулиці Московській, яка знаходиться в Печерському районі Києва, сьогодні справжній аншлаг. Кожен день проходжу тут, але такої кількості автомобілів вищого класу ще не бачив! Всі тротуари зайняті "Мерсами", "Лексусами" та іншими подібними засобами пересування, але місця не вистачає. Вулицю Суворова також займають красені іноземного автопрому, з 4-х існуючих смуг під стоянку зайняли вже три, таке враження, що от-от запаркують і 4-ту. Світлофори навкруги вимкнені, навколо купа міліції, підозрілих характерно одягнених осіб в цивільному, ДАІшники регулюють рух транспорту вручну, пропускаючи круті джипи та створюючи пробку для простих смертних.

Виявляється, все через з`їзд найулюбленішої партії українців, здогадайтесь самі якої)) І тут до мене доходить, що в добродіїв саме у кінотеатрі "Зоряному", на перехресті вулиць Московської та Суворова, вже як мінімум десяток років знаходиться штаб. Кінотеатр для однієї партії, так би мовити. Там доблесні та мудрі мужі, напевно, обговорюють і вирішують найважливіші стратегічні питання економічного, політичного та соціального характеру. Там саме зараз, поки я займаюсь тут писаниною, дбають про покращення життєвого рівня українців, захист національних інтересів, вирішують болючі питання освіти, науки, медицини, робочих місць, енергетичної незалежності, соціальної справедливості. Десь половина номерних знаків на засобах пересування, сміливо напаркованих в найзабороненіших для паркування місцях під пильним наглядом ДАІ, засвідчують, що на почесному зібранні присутні депутати ВР. А це свідчить про високий рівень та хороші позиції добродіїв у владному середовищі, їх реальну можливість нарешті добитись розквіту Української держави та поваги від народу. І це не просто можливо, це – реально, якщо враховувати, що на засідання прибуде Сам! Самі знаєте хто.

І непохитною рукою грюкне по головному столу та заявить своїм підлеглим, міністрам, депутатам, заступника і помічникам: "Досить так жити! Хіба ви не бачите, що відбувається навколо. Кругом корупція, економіка тріщить по швах, людям нема де працювати, по телебаченню один маразм, ніяких моральних принципів, кругом деградація, дебілізація, проституція! От ви все приймаєте та приймаєте закони про нові побори та тягнете гроші з кишень простих людей – вам не соромно хіба? Подивіться на себе, подивіться, скільки олігархів – в них же є що взяти! Закривають школи, знищують парки, стадіони, історичні пам`ятки, будують на їх місцях нікому не потрібні торгівельні та офісні центри. Вмирає село, селяни розбігаються хто куди, а з нашої, української, землі за сміхотворну оренду отримують прибутки нові латифундисти, і дуже часто - іноземні! А ЗАВОДИ, КОЛГИСПИ ДЕ??? Хто посмів їх обезцінити, а потім розікрасти по частинах та знищити? Чому стратегічні для економіки галузі, енергогенеруючі компанії, видобувна та металургійна промисловість, зв`язок пішли з молотка? А ви хочете ще і землю продати!.. (в цей час головуючий так гупає кулаком по сучасній кафедрі, що від неї відвалюється верхня пластикова кришка та смачно грякається на лакований паркет)!! А я кажу – НЕ МОЖНА ПРОДАВАТИ ЗЕМЛЮ – ми ж тоді не тільки без штанів, а ще й без трусів лишимось! А ви взагалі думали, що буде з нашою рідною Україною через 10, 20, 50 років? Хто і як буде тут жити, яким словом про нас згадають?.."

Тим часом за 50 метрів від Зоряного, в затишному дворику чергують три автобуси Беркуту. Хлопці вийшли на перекур та провітритись, бо в салоні душно. В них роботи нема – хто ж буде нападати на шанованих та гаряче коханих всім народом добродіїв керівників держави?

Тепер, після доленосного та плідного з`їзду партії обраних, нарешті настане довгоочікуване всіма тими, хто чекає, покращення… Ура товаріщі!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі