ШКIДНИКИ НА РЕСУРСI.

 

17 cерпня 2013 року блогерка Agata Argentum розмiстила на своєму блозi пост з назвою "Сприйняття відповіді та продовження дискусії до вчорашнього блогу". Щодо змiсту, можу тiльки сказати, що менi публiкацiя сподобалась. Але зараз мова йде не про якiсть посту.

Як завжди,  в мене з'явилося бажання переглянути коментарi. Але це виявилося занадто важким завданням. Бо пiд декiлькома коментами звичайного вигляду вiдшукалося дещо дивне й незрозумiле. Певно, всi бачили, й тому вже здогадалися, що саме мається на увазi. Але нагадую: короткi, позбавленi визначеного сенсу коменти, i пiд кожним таким "коментом" - величезний пустий простiр. Переважно "оригiнальнi коменти" виявилися плодами авторства деякого "КРЫСОЛОВА". Цитую:  

КРЫСОЛОВ (Киев) 18.08.2013 11:02Денис Давыдов (Киев) 18.08.2013 00:03
молчишь тварь трусливая, ну ладно

До кого саме вiн звертався, не знаю. Щоправда, особистiсть адресата мене не схвилювала. Я зацiкавився iншим: вiдвертим псуванням сторiнки, внаслiдок якого перегляд коментарiв став неможливим i для авторки, i для читачiв.

Iнколи "коменти з пустим простором" вiд "КРЫСОЛОВА" чергувалися з схожими "творами" якихось незареєстрованих осiб.

Не будучи знавцем у галузi "програмних продуктiв", я звернувся до знайомого фахiвця з питанням про його думку щодо "нової фiшки". Наводжу його вiдповiдь: "Оцi покидьки, якщо їх не обчислять та не врiжуть їм пiд дупи, зiпсують не лише сторiнку, але й сайт цiлком."

Мiй спiврозмовник - кореєць, вiн не володiє українською, тому висловився росiйською. Зауважу, що слова "покидьки" вiн не вживав. Мiй консультанет вжив iнше слiвце. Отаке... чисто росiйське... Воно означає "того, хто смоктає... деяку рiч".

Я з ним повнiстю згоден. Бо теж не змiг знайти для шкiдникiв будь яку iншу назву.

Хтось вiдвiдує портал заради спiлкування. Хтось робить це, щоб переглянути статтi та пости. Хтось вiдверто тролить.

Але є "категорiя", яку не може терпiти жодний ресурс. Це - тi, хто з'являється на ресурсах, аби заподiювати шкоду. Розмiщувачi "пустого простору" це навiть не тролi, а справжнi шкiдники. Шкiдники, якi, певно, псували портал НБН (пiдозрюю, що тамтешня адмiнiстрацiя видалила їх не за примiтивний тролiнг, а саме за якесь шкiдництво). А тепер вони почали псувати портал Gazeta.ua.  

 А хiба вони нам потрiбнi?

...Iосип Сталiн розстрiлював шкiдникiв. Ми не маємо таких повноважень. Але в нас, користувачiв Мережi, є можливiсть привернути увагу адмiнiстрацiї сайту до фактiв використання окремими негiдниками програмних продуктiв, якi заподiюють ресурсу шкоду.

Може, вже прийшов час?

P.S. Вже розмiстивши оцей матерiал, я виявив пiд постом блогерки Vika вiд 18.08.2013 (назва "К психологу или....???") - тi ж самi "пустi простори". Певно, любителю "смоктати деяку рiч" сподобалася власна безкарнiсть.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

599

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі