Криворізькі баталії по Шухевичу

Рівно три роки підряд патріотично налаштовані криворіжці вшановують Героя України Романа Шухевича.

В 2009-му та 2010 -му роках українці Кривбасу мирно відзначали день народження видатного українця,аж ось 2011...місцеві комуністи дізнавшись про святкування, розповсюдили заяву з вимогою заборонити криворіжцям святкувати день народження видатного борця за волю України,ну скажімо так в кращих совєцьких традиціях:"забороноти", "знищити","оббрехати" і .т.д.

Більше того на адресу організаторів вшанування пам"яті  Романа Шухевича сипались неодноразово погрози з боку антиукраїнськи налаштованих осіб .

Та ось прийшло 30 червня,українці Кривбасу мирно пройшли Маршем Слави, на честь Видатного Генерала,поклали квіти біля пам"ятника жертвам сталінських репресій і далі покрокували до монумента Кобзаря...аж ось на горизонті з"явились комуністи,купка навіжених стояла з портретом Сталіна і помахували прапорами кривавого терору...

Мені,як українцю грузинського походження,сумно було на те все споглядати,адже культ Сталіна вже давно засудив грузинський народ...

Коли останній монумент  кривавому вождю демонтували в його рідному Горі,жоден грузин не став на захист кровожерливого тирана..

Водночас у нас, і досі -купка маргіналів,шанує вбивцю мільйонів людей,незалежно від національності,віри сповідання чи політичних поглядів.

Один комуніст тримав в руках плакат з написом про СС"Галичину",я особисто так і не зрозумів суть даного плакту відносно Романа Шухевича,очевидно дається взнаки давня комуністична звичка брехати на кожному кроці!!!

Під час мітингу ,присвяченому Шухевичу,окрім міліції,чергував навіть "Беркут" очевидно місцева вдада намагалась уникнути подій 9 -го травня по-криворізьки!!!

Повикрикувавши "антифашистські гасла" купка червоних зібрала своє ганчір"я і обіцяла повернутись....

Ну,що подивимось,як діло буде....адже вже як відомо криворіжці знову планують вшанувати Романа Шухевича,вчергове доводячи,що Шухевич герой не лише Заходу,а й Сходу!!!!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі