Костянтин Красовський
В політиці з 2004р. Голова депутатської фракції ВО "Свобода" в Почаївській міськраді. Голова партійного осередку в м. Почаїв.
08.08.2013

Чи варто сподіватись на справедливість від вовків в овечих шкурах

Прочитав на інформаційному сайті zz.te.ua статтю "Мера Почаєва підозрюють у махінаціях?". Зокрема в статті йдеться про те, що правоохоронцями було встановлено порушення з боку Почаївського мера Іванюка О.П., точніше нецільове використання ним бюджетних коштів. Правоохоронці встановили, що понад 200 тисяч гривень надходжень від оренди комунального майна спрямовано в "обхід" бюджету на діяльність єдиного комунального підприємства міста – Почаївського ККП.

31 жовтня 2010 року я був обраний депутатом Почаївської міськради, після увійшов в склад постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та був обраний секретарем комісії.

Дуже часто на "нашій" комісії звучало питання про поповнення статутного фонду Почаївського ККП. Проте, Почаївське комунальне підприємство являється в місті з деяких послуг монополістом і при умовах повної відсутності конкуренції немало би бути збитковим.

Без дозволу міськради, директор ККП бере кредити в банку на заробітні платні, бюджет міста пустий, а мер міняє машини, як рукавички...

Це не перша перевірка діяльності мера, як і попередні, ця пройде безуспішно. Неодноразово, я звертався в правоохоронні органи с приводу зловживань службовим становищем Почаївським міським головою, але складу злочину – не в одному оці, вони не бачать. Не тільки в Почаївських правопорушеннях не бачать складу злочину – проблема вже державного рівня!

Хто має вилікувати зір нашій правоохоронній системі? Де ті "окулісти-міністри"? Куди дивиться "Президент?"?

"Правоохоронці", набиваючи свої кишені, Вітьку давно вважають за "лоха". Скоріше так воно і є, оскільки напередодні президентських виборів, втративши контроль Янукович дозволяє підлеглим накаляти ситуацію в державі. В наслідку чого "глава держави" потерпить повне фіаско та піде в невідомому напрямку.  Але це не вирішить існуючих проблем. Відсутність самоповаги до себе, до своєї історії, культури... і є проблемою українського соціуму. Людські цінності проміняні на соцпакети і мамону! Проблему можна вирішити формуванням здорової громадської думки, за що повинні взятись не корумповані політики, незаангажовані журналісти та небайдужі громадяни.

"Се тобі лише здавалось, що воно—гора" - Євген Маланюк

Автор статті –Костянтин КРАСОВСЬКИЙ

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі