Vika
Если бы люди тратили чуть больше сил на то, чтобы искать и открывать то, что их объединяет, а не умножать то, что их разделяет, — быть может, нам удалось бы жить в мире. - Антуан де Сент-Экзюпери
31.07.2013
43

Для мого шанувальника!

UAUAUA 31.07.2013 06:43

-          "Інколи починає здаватись, що блоги призначені лише для того щоб "Віка писала Міку", а решта читали умілялісь і плюсовали...якщо це не зовсім так, то залишається констатувати про нарцисізм самозакоханість і манію величі дкяких корифеів цього сайту...трохи б гумору вам і самоіроніі, бо ви тут все ж мабуть не світ рятуєте...і навіть не огірки продаєте..."

Шановний, UAUAUA, я, як самозакохана корифейка цього сайту з манією величі, дуже діко звиняюся, що до сих пір не присвятила вам свій блог.  Як же я могла забути поро свого найдавнішого приятеля й шанувальника?

Як ото сказав  Giga Herts:

-          "Я всегда считал что блоги пишут когда есть что сказать, и озвучить собственный взгляд на события не только сего дня и не только политики, а просто потому что сирень зацвела"

хочу оголосити, шановний UAUAUA, що бузок вже давно відцвів, але попереду нас очікує ще багато чого прекрасного… Тому я можу писати, писати й писати, і писати саме для Вас, мого шанувальника моєї творчості!!!

Заходьте у гості, мій шанувальник, не стидайтеся, це для Вас, UAUAUA!!!

Прийміть від мене привітну посмішку))))))))

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі