Когнітивний оргазм на Країні Мрій, або Вижити в мертвий сезон

Комусь, щоб вижити, треба їжа, питво, одяг; машини, квартири, телефони... Мені теж це потрібно. І не тільки це:) Ще без культурних заходів ніяк. А літо в цьому плані – мертвий сезон.

Щоправда, в червні були прекрасні і солодкі жіночі бої в шоколаді. А в липні за 2 дні можна отримати таку ін'єкцію культури, що на місяць вистачить. 6-7 липня на Співочому полі пройде етнофестиваль Країна Мрій. Про його принади всі знають – розповідати зайве.

Для мене ж Країна Мрій не просто особлива. По-перше, на ній я ризикнула і взяла перше в своєму житті інтерв'ю (до того ж у Скрипки, коли він саме зламав ногу і ні з ким говорити не хотів); по-друге, набралася нахабності познайомитись зі своїми майбутніми працедавцями; по-третє, зустріла одного особливого письменника, який привідкрив мені світ.

Утім найбільше на Країні Мрій я люблю Кобзарський слем – змагання кобзарів у майстерності. Цьогоріч він пройде 6 липня о 15:00 на території Літературної Країни Мрій за "Брамою" (до входу на Співоче поле). Рок, автентика, джаз, давно відомі пісні в сучасному аранжуванні, етнотранс, попурі… За дві години можна отримати і культурний шок і когнітивний оргазм.

Якщо ви думає, що бандура це суцільна архаїка, що її майбутнє – у кращому випадку в консерваторії, – вам 6 липня на Країну Мрій! "Україна має талант" та подібні шоу в порівнянні з тим, що влаштують кобзарі на Літературній сцені, просто відпочивають!

У серпні буду виживати в літературних музеях. До мого сорому, була тільки у Булгакова. Є що надолужувати.

Раптом вам теж закочеться отримати свою дозу культури, то програма Літературної Країни Мрій тут, а потівник по музеях тут.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі