"Свой среди чужих – чужой среди своих" або як підставляють В.Кличка

Не можна припинити дивуватися вмінню нашого політичного бомонду звести нанівець будь-яку, навіть найкращу, ідею або починання.

Всім нам відомий, без перебільшення геніальний український спортсмен, справжній патріот України та просто кумир для нашої молоді, і не тільки молоді, Віталій Кличко.

Особа неординарна та талановита, здобувши олімп на світовій боксерській арені, вирішив продовжити свою кар'єру у політиці. Але, на відміну від досягнень у спорті, в політиці Віталій виглядає, м'яко кажучи, не так яскраво. Більш того, викликають і сумніви його здібності зі створення дієздатної команди. Для формування цілісного образу політика важливо і те, хто складає його найближче оточення. Проте, з цим питанням у Кличка безумовно не все гаразд.

Подивіться на так званий політичний бомонд, який оточує пана Кличка. Чого лише варта особа депутата Київської обласної ради від "УДАРу" Дмитра Крейніна.

Навчався в Київському університеті імені Тараса Шевченка на відділенні міжнародного права. Магістр міжнародного приватного права! Був членом студентської ради, представником Інституту міжнародних відносин у т.зв. Червоному корпусі (захищав інтереси студентів інституту). Автор публікацій з міжнародного приватного права, а також ряду наукових праць та публікацій з проблем державного устрою і законодавства. "Парадний фасад" в бездоганному стані, але у кожної медалі є інший бік і в даному випадку картина, як кажуть, "маслом".

У столиці він особа відома з іншого боку. Його прізвище постійно фігурує в новинах на тему незаконного "кришування" столичних МАФів та рейдерських захоплень. Посідаючи крісло депутата Київської обласної ради він міцно тримає свій тіньовий бізнес. Зокрема, у ЗМІ висвітлювалась інформація про "кришування" ним незаконно встановлених ларьків на ринку "Лісовий", де неодноразово відбувалися сутички між представниками влади та рейдерами.

Відомо також, що вказаний політичний діяч, який повинен бути взірцем для своїх виборців, постійно влаштовує оргії зі "жрицями кохання" та вживає наркотичні засоби. Пересвідчитись у цьому може кожен пересічний громадянин, відвідавши опівночі нічний клуб "Серебро", співвласником якого Дмитро і являється. До речі, якщо цього пересічного громадянина туди пропустить охорона, оскільки це клуб для обраних, таких як Крейнін представників політичного бомонду і їх нащадків, які без "допінгу" і куражу вже не представляють свого життя (з грошима проблем нема).

І при цьому він бере безпосередню участь у прийнятті тих чи інших управлінських рішень, від яких залежить життя мільйонів жителів Київської області. Тому, мабуть, нема чому дивуватися думці пересічних громадян України, що окремі рішення наші депутати приймали "обкуреними" або з "великого бодуна".

Загалом вимальовується вельми колоритний персонаж зі знаком "мінус". А тому й виникає питання, чи це свідомий вибір Віталія, чи кадрові прорахунки цього політика і його команди (якщо така взагалі є), чи підстава?! Навряд чи така особа сприятиме авторитету Віталія Кличка.

Через це і хотілося б, навіть не порадити, а висловити Віталію думки в голос: мабуть не потрібно було лізти у це болото, яке називається українським політикумом, щоб не заплямувати своє ім'я, або підходити до кадрової політики дуже обережно. Інакше може статися так, що народ черговий раз констатуватиме вже крилату фразу: "Хотілося як найкраще, а вийшло як завжди".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі