Дядя Коля, не соромно?

Переглядаю ввечері свої старі замітки. Натикаюся на статтю про місцевого депутата. Той з однієї вулиці у Вінниці… зробив півострів.

У травні 2011 року розповіли, що берег Південного Бугу вінницький депутат перерив на власний розсуд.

- Прорив канал через берег. І в нього вийшов такий собі залів. Але міст через нього не поставив. Тому з боку пляжу "Хімік" до вулиці Громова тепер берегом не пройдеш. Треба обходити по Чорновола, - зауважив Ігор.

Мене це вкрай обурило. Як таке може бути!? Де справедливість і мораль!? Поспішила на місце, яке вказали. І правда. Близько трьох соток землі з десятками старих плакучих верб ... їх ... ніби ... корова злизала. На їх місці ... вже утворився заливчик. Річка вже підтікала прямо під приватний дворик. Розміром приблизно з ... гектарчик.

Ох, і чого там тільки не побачила в тому дворику. І кілька котеджних велетенських будинків, і бронзових орлів на даху, і двох лютих вівчарок, які охороняли маєток. Прямо з двору у воду ... спорудили трамплін і водну карусель-спіраль. Осторонь скромно похитувався моторний човен (що цікаво, в 2004 році цей же депутат на водному скутері, недалеко від цього ж місця, на смерть збив дівчину). У власника таких скарбів вистачило коштів на все, тільки не на зубожілий місток для людей.

До осені ... жодної реакції. Ні з боку міської влади, ні від самого депутата. Єдині, хто і почав рятувати ситуацію, так це ... бобри. Вони несподівано заселили переритий берег і стали будувати тут греблю.

Тиждень тому знову прийшла на це місце. У моїх мріях було побачити місток. Сподівалася, що зглянулися над простим людом. Хтось подбав не лише про свій добробут та естетику власного житла… Але… де там .... За цим, у мене є питання до дяді Колі (якщо це маєток ще його). Не соромно?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі