Найближча сесія Київрада може стати "найдерибаннішою"

Щоб підготувати земельний дерибан на останній законній сесії Київради, влада терміново скликала перед святковими днями засідання комісії Київради з питань земельних відносин.

Чиновники КМДА особисто обдзвонювали депутатів, членів комісії, щоб забезпечити кворум на засіданні. Кворум збирався протягом години від запланованого часу початку засідання комісії. Дзвонили навіть тим членам земельної комісії, які бувають на засіданнях раз на рік.

На розгляд комісії з голосу було внесено10 проектів рішень Київради, які заплановано занести до порядку денного травневого пленарного засідання. Думаю, саме заради цих проектів, документи на які депутати в очі не бачили, і було скликано в терміновому порядку засідання комісії. Залишається лише здогадуватися скільки гектарів київської землі планується роздати на останньому легітимному засіданні Київради – кількасот гектарів чи пів-Києва.

Впевнена, якщо не попередити внесення зазначених проектів до порядку денного сесії Київради, то вона може стати найнебезпечнішою за історію всіх скандальних дерибанських сесій Київради. Щоб не допустити цього, опозиція вимагатиме на Президії виключення цих проектів з порядку денного сесії Київради.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі