Mosin
Депутат Вінницької районної ради
18.04.2013
1

Безробіття зростає, умови для бізнесу погіршуються…

Невтішні дані оприлюднила Державна служба зайнятості – в порівнянні з минулим роком кількість безробітних українців зросла ще на 40 тисяч осіб. Станом на 1 квітня тих, хто офіційно не мають роботу, налічили 571 000. Отже, бачимо яскраві наслідки недолугої економічної політики нинішньої влади, в результаті якої відбувається згортання бізнесу та скорочуються обсяги інвестицій.

Люди масово втрачають роботу через те, що все більше підприємства відмовляється працювати в умовах, де контролюючі органи виконують репресивні функції, а корумповані суди покривають рейдерство та інші протиправні дії.

Нинішня влада не спромоглася провести жодної ефективної реформи, яка б сприяла реальному, а не славнозвісному "покращенню" умов для ведення бізнесу. Навпаки - весь час ми спостерігаємо зовсім іншу картину – адміністративний та податковий тиск на бізнес посилюються. Зрозуміло, що в таких умовах кількість робочих місць буде і надалі скорочуватись, оскільки бізнес відчуває для себе тільки загрози в урядових ініціативах.

Влада змушує підприємців йти у "тінь".

Свій вихід із ситуації пропонує партія УДАР, що зареєструвала ряд законопроектів, спрямованих на подолання корупції на всіх рівнях. Впроваджені в життя ініціативи стануть головною передумовою для зростання економіки, покращення інвестиційного клімату в країні та, звісно, збільшення кількості робочих місць.

Микола Мосін,

Депутат вінницької районної ради

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі