За здійснення незаконного обшуку в квартирі Ніжинського депутата порушено кримінальну справу

4 лютого 2013 року депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим повідомив, що 1 лютого цього року працівники прокуратури Чернігвської області застосували свавілля й у незаконний спосіб провели обшук в його квартирі. Після цього депутат міської ради Багрінцев Максим заявив: "Після обшуку данні особи рекомендували депутату не брати участі в судовому засіданні по справі мера м. Ніжина, у якості свідка, сам депутат Багрінцев розцінив це як тиск на нього з метою, щоб завадити йому свідчити по справі мера м. Ніжина". Справа якого зараз розгдлядається в апеляційному суді м. Чернігова.

У ході перевірка Ніжинською міжрайонною прокуратурою встановлено, що особи, які здійснювали обшук в квартирі депутата Багрінцева не являються працівниками прокуратури Чернігівської області, але мали при собі посвідчення працівників прокуратури Чернігівської області старого зразка, що й дало їм можливість увійти в довіру до депутата міської ради Багрінцева Максим та здійснити обшук.

8 лютого 2013 року Ніжинським міським відділом міліції за проведення незаконного обшуку не відомими особами, які видавали себе за працівників прокуратури порушено кримінальну справу за ст.162 Кримінального кодексу України за фактом порушення недоторканості житла, у данний період ведеться слідство.

Олександр Розинський

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі