Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
17.02.2013
4

Три гетьмани чи "три богатирі"?

На першій сторінці "України Молодої" за 7 лютого під назвою "…Там де три гетьмани" розміщено цікавий знімок - Тягнибок, Кличко (посередині) і Яценюк на трибуні Верховної Ради. Мені це фото нагадало знамениту картину Віктора Васнєцова "Три богатирі", бо всі троє натхненно і впевнено вдивляються у далечінь, кремезні, ще й кажуться одного зросту. Спочатку здалося, що це невдалий монтаж, та коли логічно помислив, то дійшов висновку, що фотограф підкреслив надії переконливої більшості українців: тільки ці політики можуть стати Богатирями – перемогти Соловя – Розбійника.

Для цього їм потрібно публічно домовитися про братерську єдність і підтримку один одного як до, так і після виборів-2015, та розподілити на майбутнє основні обовязки і посади: Кличко – президент, Тягнибок - спікер, Яценюек – прем'єр. Якщо всі перемовини відбудуться прозоро – люди повірять, бо значно мудріші за наш парламент. Висувайте єдиного кандидата від опозиції і перемога буде не за мафією, а за народом України, причому, в першому турі, якщо цим кандидатом буде Віталій Кличко. Всі інші "опозиційні" кандидати стануть технічними на користь висуванця від влади

Угомоніть свої амбіції та пам'ятайте, що кожний з вас може нашкодити загальній справі і розвалити хистку опозицію, потягнувши ковдру на себе, як це зробила Тимошенко в 2005-2006 році – клялася у вірності демократії, а робила все для розвалу демократичної коаліції "Сила народу". Не забувайте, що укорінені у ваші партії заслані козачки намагатимуться розколоти їх із середини, імітуючи боротьбу за "справедливість", як свого часу розкололи Народний Рух, "Нашу Україну" та зрадили "Нашу самооборону" і "Батьківщину".

Упевнений, що Васнєцов, малюючи "богатирів", думав і про майбутнє України. Прикро, що наші політики зациклені на картині Іллі Репіна – все пишуть листа "кремлівському султану", а в підсумку маємо провокаційний "Чорний квадрат" Казіміра Малевича.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі