Олександр Бригинець
Журналіст, громадський діяч, Позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО
07.02.2013
3

Скульптура журналістиці в тому ж стані, що й ЗМІ (Фото)

Скульптурна композиція, присвячена професії журналіста, що встановлена у парку "Відрадний", відображає нинішній стан четвертої влади в Україні: колись біла скульптура тепер брудна, обписана та захаращена чагарниками.

Нагадаю, ініціатором створення в Києві алеї, присвяченої працівникам ЗМІ, виступило об`єднання "Київзеленбуд". Переможцем у конкурсі на найкращу скульптурну композицію на цій алеї було запропоновано створити постамент із зображенням руки журналіста з мікрофоном. При відкритті скульптурної композиції майданчик біля його підніжжя був засипаний подрібненим білим камінням, що за задумом мало втілювати чистоту журналістських помислів.

Громадськість звернулася до мене з проханням звернути увагу на плачевний стан скульптурної композиції на Алеї журналістів у парку "Відрадний".

Ідея увічнити роль четвертої влади була втілена за попередньої влади, коли роль ЗМІ була вагомішою. Тепер же, коли четверта влада знаходиться в цензурній резервації під парасолькою "джинси", то, відповідно, й пам'ятник, присвячений цій професії доведений до ганебного стану.

Я  закликав голову КМДА О.Попова надати доручення відповідним службам привести об'єкт до належного стану та зобов'язати комунальні служби слідкувати в подальшому за його зовнішнім виглядом.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі