Українці вірять Юлії Тимошенко та чекають на її повернення в політику України.

Незважаючи на тюремне ув'язнення, у екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, лідера опозиції в Україні, є велике політичне майбутнє. Такі думки висловлюють депутати Європарламенту. І з цим тяжко не погодитись.

Для європейських політиків та депутатів немає сумнівів, що Юлія Тимошенко є одним із самих цікавих політиків в Україні та на Сході. Вона дуже харизматична, перед нею розгортається політичне майбутнє. А перебування Юлії Тимошенко у в'язниці за наказом Януковича - це тільки епізод в її кар'єрі після ув'язнення часів Кучми.

Після зустрічей депутатів Європарламенту з Тимошенко в Харкові всі вони переконуються, що лідер "ВО Батьківщина" та Української опозиції не перетворилася на звичайну приватну особу, якіб зусилля для її дискредитації не прикладали чиновники часів Януковича.

Незважаючи на те, що Тимошенко перебуває у в'язниці, вона думає про державу, відчуває свою відповідальність за те, що відбувається в Україні, усвідомлює, що без неї опозиція була б значно слабше. Планує в тюрмі реформи. Показує всім, що є політиком більшого масштабу, ніж деякі припускали.

У будь-якому випадку, Юлія Тимошенко у в'язниці не стоїть біля краю кар'єри. Звичайно, важко передбачити майбутнє, однак можна вважати, що вона повернеться і буде грати роль на політичній сцені України. Така думка більшості європейських парламентарів.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі