У Одесі масово антифашистами стають двірники та студенти ФОТО

Що робити, коли антифашисти із "Свободи" мають своїх прихильників, а у "руського міра" прихильників катма? Правильно. Організувати двірників міста та під неусипним контролем начальства вивести на мітинг і сказати, що він антифашистський, бо організований  проти націоналістів Одеси.

Але ні в якому разі не говорити, що націоналісти це ті,  хто любить рідну мову, історію, культуру.  Бо навіть двірники можуть образитися. І тоді ніякого "антифашистського" мітингу не вийде.

Так як прихильників "руського міра" в Одесі виявилося небагато, то влада вирішила зігнати на нього двірників Одеси, частково, "розбавивши" її студентами вузів. Ні одні , ні інші конкретно не знали , " що й по чому".

За інформацією сайту міста 048 на мітинг організували працівників ЖКС. Їм видали прапори і сказали приїхати на 9.00. Сказали, що мітинг проти фашистів. Пообіцяли виплатити зарплату за жовтень місяць.

Для студентів, у яких сесія "на носі" також є свої стимули.

Це ж , фактично, можна мітинги організовувати по кілька разів на місяць. Для цього всього навсього треба не видавати працівниках ЖКГ вчасно аванс та получку.  Виходить, погані справи у "стяжателів руського міра", коли людям платять зарплати після участі в  антифашистських мітингах.

А може, коли добре подумати, то ті мітинги профашистські?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

152

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі