Маніпулювання нашою свідомістю. Хто? Навіщо ?

У кого є хоть трішки місків та незаангажованністі, той одразу помітить, що під час виборів 2012 на більшості мажоритарних округів представники влади януковича безнаказанно вчиняли протиправні дії, а конкретно - злочини. І злочини ті були кримінальні. А за кримінальний злочин по закону належить відповідати тому, хто його вчинив. Принаймі так воно мало би бути.
Доречі, і наші славні змі не дуже то активні у висвітленні порушень закону на виборах 2012, як під час самого волевиявлення так і при "підрахунку" нашого волевиявлення. Зате кожне друге "повідомлення" в змі - про "слабку опозицію".

Але це не стосується нашої "влади". Спотворення результатів нашого волевиявлення для влади януковичів конче було необхідним, бо якщо чесно та об'єктивно підрахувати результати виборів 2012, то януковичі вже б давно пакували чемодани. Я вже навіть не кажу про порушення закону в передвиборчий період.

Але я не про те. Я про прихвостнів та глашатаїв від влади. Про "експертів-політологів". Про їх потуги в перекручуванні фактів та обмані наших громадян

Ось остання фішка -
"Перевибори стали компромісом від ЦВК . Експерт наголосив, що рішення Центральної виборчої комісії про оголошення повторного голосування в окремих округах було політичним компромісом. Це рішення було внутрішнім компромісом. Той склад ЦВК, який зараз працює, хотів "зберегти своє обличчя". Мені здається, що вони шукали "Соломонове рішення ."
Я навіть не хочу та не буду називати фамілії того експерта. Воно і так по всіх телеканалах та шпальтах дає свої "експертні компроміси".

А я вже Вас питаю, а якій то компроміс ? Покривання злочинів та злочинців ?
На виборчих дільницях представники влади чинили наглі, зухвалі злочини, а нам намагаються "вчухати" що то компроміс ?
Конкретні люди скоїли конкретний злочин, а нам "впарюють" - перевибори ? А хто відповість за ті злочини ?

А ось ще Вам цитатки з прески -
" Политологи считают решение ЦИК о перевыборах компромиссным. Решение о Центральной избирательной комиссии о проведении повторных выборов в пяти проблемных округах - компромисс между властью и оппозицией - заявил в эфире 5 канала эксперт Института политического образования Шлюх Болтунов. С мнением о том, что подобное решение ЦИК является компромиссным согласен и директор Центра политического анализа Пента Проститут Брехунов."

Вже неодноразово було написано, що найкорисніша пропаганда на користь Януковича то від так званих "об'єктивних журналістів та аналітиків".
Вони ніби то знаходяться як би то "над сутичкою" між владою та опозицією, або навіть "на боці опозиції".
Для цього їм навіть дозволено нібито ругнуть самого януковича і к , бо їх репутації вже нічим не допомогти.
Головне при цьому для тих писак :
- Показати гнилість та слабкість опозиції, ще краще - нікчемність та невміння домовитись, розкол та розбрат в опозиції.
- Применшити роль Заходу як зразка демократичного устрою суспільства та показати крах Америки як сверхдержави.

Давно відомо, що напівправда небезпечніша повної неправди. Так і "об'єктивний журналіст" чи то "об'єктивний аналітик" небезпечніше за будь яких там чаленків або богословських з олійниками.
А останнім часом - і К Бондаренко, А Окара. Так ті взагалі зірвалися у штопор оскаженілої жовтої журналістики "міністерства правди" диктатури Януковича.
Особливо переконливо це звучить в "Українській правді", що зберігає ім'я Георгія Гонгадзе.
Особисто для мене наймерзенніший з цієї кодли журнашлюх та політолухів є С Лєщенко. От недавно він публікував на УП "сагу" з 8-12 частин про американський анабазіс Лазаренка, завершивщи його паскудством на Ю.Тимошенко. Неупереджений читач, звичайно, зрозумів, що весь написаний журнашлюхом хлам про Лазаренка давно вже нецікавий читачеві, а вся ця сага була написана С Лещенком виключно для одного - зайвий раз напаскудити на Ю. Тимошенко. Ще одне явище в журналістиці - непорозуміння М Наєм, який на TВі щоденно поливає опозицію, а для "паритету" більшість часу його програм віщують ригоанали.
Переходячи від перерахованих оскаженілих прихильників диктатури до "інтелігентної" С Кошкіної, ми повинні пам'ятати, що проект "Лівого берега" замислювався С Кошкіною разом з Костем Бондаренком, з витікаючими звідси наслідками.
Окремою постаттю на постаменті української журналістики стоїть В Портников. Тут без коментарів. Але головне для нього -" Ю Тимошенко така сама як і всі вони" І це він активно декларує у всіх своїх промовах - виступах.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі